Skocz do zawartości

Na koło

Kamill
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A wlasnie jeszcze jedno - jak już uda mi się utrzymać równowagę i jadę te 5m to zazwyczaj mi mocy na jedyneczce brakuje - mam ją bardzo krótką - co w związku z tym ? Poradźcie coś:crossy:

No bo to nie polega na tym, co by cisnąc moto, aż sie obroty sie skonczą, tylko na tym, żeby postawić do pionu, wybalansowac i jechać sobie tak na pół gazu... :P Każdy by chciał mieć taka jedynke, żeby podrywał koło i leciał do 90km/h na niej... HEHE ale tak łatwo to ni ma... ;P

Ale ja się boję do pionu postawić go xD. Zeby sie nie wy**bac :P.

Spoko, nie ma sie co bac, długie spodnie, gruba bluza, kask i jedziesz... :crossy: A jak nie postawisz do pionu, to daleko nie pojedziesz, a sam też musisz sie dosc do tyłu pochylić, ale w koncu przestaniesz sie bać, wiesz jak ja często ląduje tak, że moto sie opiera na tym bagazniku z tyłu. HEHE Ze 2 razy dziennie... :clap: W czoraj jeździłem w klapkach na jednym kole. HEHe

Wiesz co to są szprychy, pewnie Ci popękały, częsty przypadek w tych felgach?? Jedna kosztuje 1,10zł.... Kupujesz takie szprychy w sklepie motocyklowym, tzn. bierzesz jedną na wzór, wtedy przekładasz i centrujesz koło no i masz jak nówka... Jest jakaś filozofia?? żadna...

W tym problem że nie chodzi o szprychy. Wszystkie są na swoim miejscu i żadna popękana.

No to nacentruj koło i po sprawie??? w czym problem? :P Nie kupuj nowego, bo sie nie opłaca tyle hajsu ładować... Jak nie, to idź do jakiegos rowerowego sklepu z serwisem, u nas taki zwie sie pro sport i tam Ci to zrobią zapewne... :) A m może sie uda dzisiaj nakręcić pare filmików jak mój piździk dostaje po dupie... ;P ;P Może nawet troche jazdy po mieście wrzuce, np. ruszanie na głównej drodze ze świateł na jednym kapciu, i reakcja kierowców... :clap: HEHE jedni wyzywają, a inni kiwaja z uznaniem... :crossy: Ostatnio był nawet telefon do domu ze skarga na mnie i ochrzan od staruszków dostałem... HEHE

Edytowane przez markos16