Majsters51 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam simka 50 cm3 i na koło idzie bez problemu wystarczy technika i wyczucie:)Jeśli się potrafi to kazdy motorek da sie poderwać Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Majsters51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 @malys - wszystko z manualną skrzynią biegów pójdzie na koło?? :clap: To postaw mi czoperra na kolo to stary bedziesz moim bogiem :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A wlasnie jeszcze jedno - jak już uda mi się utrzymać równowagę i jadę te 5m to zazwyczaj mi mocy na jedyneczce brakuje - mam ją bardzo krótką - co w związku z tym ? Poradźcie coś:crossy:No bo to nie polega na tym, co by cisnąc moto, aż sie obroty sie skonczą, tylko na tym, żeby postawić do pionu, wybalansowac i jechać sobie tak na pół gazu... :P Każdy by chciał mieć taka jedynke, żeby podrywał koło i leciał do 90km/h na niej... HEHE ale tak łatwo to ni ma... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale ja się boję do pionu postawić go xD. Zeby sie nie wy**bac :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale ja się boję do pionu postawić go xD. Zeby sie nie wy**bac :P.Spoko, nie ma sie co bac, długie spodnie, gruba bluza, kask i jedziesz... :crossy: A jak nie postawisz do pionu, to daleko nie pojedziesz, a sam też musisz sie dosc do tyłu pochylić, ale w koncu przestaniesz sie bać, wiesz jak ja często ląduje tak, że moto sie opiera na tym bagazniku z tyłu. HEHE Ze 2 razy dziennie... :clap: W czoraj jeździłem w klapkach na jednym kole. HEHe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Kurde a mi jak już pisałem się ósemka lekka zrobiła z przodu i sie boje więcej robić bo nowe u mnie w sklepie kosztuje 190 zl :P Może ktoś ma tanio sprzedać koło do przodu 17-19 ? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Kamil07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wiesz co to są szprychy, pewnie Ci popękały, częsty przypadek w tych felgach?? Jedna kosztuje 1,10zł.... Kupujesz takie szprychy w sklepie motocyklowym, tzn. bierzesz jedną na wzór, wtedy przekładasz i centrujesz koło no i masz jak nówka... Jest jakaś filozofia?? żadna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W tym problem że nie chodzi o szprychy. Wszystkie są na swoim miejscu i żadna popękana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) W tym problem że nie chodzi o szprychy. Wszystkie są na swoim miejscu i żadna popękana.No to nacentruj koło i po sprawie??? w czym problem? :P Nie kupuj nowego, bo sie nie opłaca tyle hajsu ładować... Jak nie, to idź do jakiegos rowerowego sklepu z serwisem, u nas taki zwie sie pro sport i tam Ci to zrobią zapewne... :) A m może sie uda dzisiaj nakręcić pare filmików jak mój piździk dostaje po dupie... ;P ;P Może nawet troche jazdy po mieście wrzuce, np. ruszanie na głównej drodze ze świateł na jednym kapciu, i reakcja kierowców... :clap: HEHE jedni wyzywają, a inni kiwaja z uznaniem... :crossy: Ostatnio był nawet telefon do domu ze skarga na mnie i ochrzan od staruszków dostałem... HEHE Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To postaw mi czoperra na kolo to stary bedziesz moim bogiemojjj.....też kiedyś myślałem ze sie nie da ....dopuki nie znalazłem tej stronki...http://www.mcworx.com/jeff/store.shtmlkolesie są.... :P:D:D (bez komentarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja bym chyba postawił, jak mi dasz choppera i nie bedziesz sie pluł jak coś rozpieprze... Taki Harley ma tyle mocy, że napewno pójdzie na koło po strzale ze sprzęgła... ;P chociaz, żeby go utrzymac... szans nie widze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zrobie tak jak mówisz markos :) To postaw mi czoperra na kolo to stary bedziesz moim bogiemW San Andreas sobie pograjcie :P :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A tam san andreas. Vice City i skuterki roX :clap:. Nie ma to jak jazda na przednim kółeczq ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Harley ma wielki moment obrotowy, da radę. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 w Stanach jest jeden stunter z tego co wiem który jeździ na chopperku, nie pamietam z jakiej ekipy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi