Bubaziom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 http://rapidshare.de/files/28620008/SK__za...tarciu.wmv.htmlniedzielne pochmurne południe.... czyli moj nowy film..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) ciekawe jak tam Dibo skleja ten forumowy film :icon_mrgreen::):icon_mrgreen: a filmik fajny tyko na koło cos nie chce w skoczyc co?? :cool: PS: troche za dużo prubujesz na te koło wejść i film w połowie sie nudny zrobił ale poczatek nieźle dopasowany!!:lalag: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 SiemkaI jak o ile sie osiagi poprawiły? A z tym stawianiem na gume to sprobuj stojac na podnozkach ja na moich 50ccm (JAk wyjdzie) podnosze tak z gazu ze wydaje mi sie za zaraz na plecach wyladuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 diabel tez tak probowwalem jak 50 miałem.... i nawet mi wychodziło.... a mam takie szczescie ze jak brat nagrywa to slabo mi idzie... a jak aparat wyłonczony to lepiej..... wiem ze wkręcam go na zbyt niskie obroty ale:1 mam za małą dysze2 za bardzo przyzwyczaiłem sie do tych niskich obrotów podczas docierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Za bardzo się wysilasz i tak zauważyłem jakbyś czasami sam naciskał na kierę. Przeżuć swoją masę na tył, jedynka, strzał ze sprzęgła i potem tylko balansujesz ciałem i dodajesz/ujmujesz gazu. Kuzyn simkiem skuterem kiedyś też zapodał lans na gumie. Wbił jedynkę strzał ze sprzęgła, odpowiednio gazu, wbił dwójkę, dalej był na tylnim kole, potem przyspieszył i przód opadł. Ogólnie to na tylnim kole przejechał jakieś 40-50 metrów cały czas siedząc, więc da się wszystkim śmigać. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :icon_mrgreen: Dibo Skleja Dibo slkeja ciekawe z czego jak tyle materialu daliscie ze az strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi