mateuszm Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 W sobotę w Nowym Sączu z niewiadomych przyczym doszło do tragicznego wypadku motocyklowego. Jadąc prostą drogą nasz kolega uderzył w przydrożne barierki. W wyniku uderzenia stracił obie ręce... Staramy się mu jakoś pomóc. Znalazłem namiary na Fundację Motocyklową "Duae Rotae". Czy ktoś orientuje się jak ta fundacja działa? Chodzi tutaj głównie o rehabilitację a w późniejszym czasie protezy. Z tego co pamiętam ta fudacja była kiedyś opisana w "ŚM", zaraz będę szukał tego numeru. Jeżeli wiecie cokolwiek na ten temat napiszcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradskce Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam, Proponuję dwa adresy: 1) www.fundacja.motocykle.pl (skontaktuj się za pomocą tej strony - napewno odpowiedzą i pomogą w miarę możliwości) 2) www.alterego.org.pl (z tą fundacja nie miałem kontaktu ale rozdawali kiedyś naklejki odblaskowe, kamizelki, organizowali pogadanki itp. - myślę że warto spróbować ...) Bądzcie blisko kolegi - potrzebuje teraz spokoju, wsparcia i obecności zaufanych ludzi ... Pozdrawiam, konradskce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Próbowałam znaleść co kolwiek na ten temat, ale sie niczego nie dowiedziałam. Nie wiem w jaki sposób moge wam jeszcze pomóc. Tak jak już napisał konradskce bądźcie blisko niego. Może w kródce wszystko sie powoli ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_ns Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) UWAGA !!!!!!!Zbieramy kasę na bioprotezy dla Barkta który ucierpiał w tym wypadku numer konta i wiecej info na temat tego wypadku na stronie http://www.pomozbartkowi.oz.pl/ Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Pawel_ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 UWAGA !!!!!!!Zbieramy kasę na bioprotezy dla Barkta który ucierpiał w tym wypadku numer konta i wiecej info na temat tego wypadku na stronie http://www.pomozbartkowi.oz.pl/Jestem ZA, tylko to powinien być założony osobny post, bo jak sam widzisz ten temat pomocy Bartkowijakoś zginął w tym poście pod nazwą Fundacja Motocyklowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jest już taki temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54187&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi