Pipcyk Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 co do rowerowego, to nigdy nie zadział przy więkrzym motorku, bo silnik wytwarza pole magnetyczne kture interferuje z polem wytwarzanym przez czujnik licznika, ten na widelcu Mi tez się takie cyrki działy ( patrz mój poprzedni post ) ale w końcu znalazłem taki który działa bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ja ma fajowski licznik w WSK 175 bo jest żółty z czarnymi cyferkami i podświetlany na dodatek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 A ja już sie niepierdole. Kupiłem ten prędkościomież na mieście i to o 10zł taniej :) Teraz tylkeo sie męcze z zakładaniem linki do niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jak ty sie meczysz z zalozeniem linki to ciekawe jak bys go rozkladał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Strasznie ciężko sie ją wkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 aż tak ciężko ,że musiałeś napisać nowego posta??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Dajcie spokój, koleś chce sobie nabić troche postów zeby miec wyzszy stopien na forum :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Niestety aż tak. Licznik jest już OK, zamontowałem go, ale linka do niego niejest wsadzona :P Zakręciłem te gówniane nakrętki tak że linka jest dociśnięta do pręd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Moj znajomy ma w trajce licznik rowerowy i mu normalnie wszystko wskazuje. Co prawda mial troche problemow z montazem ale jak wszystko zamontowal to wskazuje super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi