Maciej Kwidzyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam! Posiadam Royala Enfielda WD/CO i chetnie nawiaze kontakt z ludzmi, którzy maja takie maszyny. Remont trwa juz piaty rok, ale jest coraz blizej finalu:)... Moze ktos juz ma to za soba i wie na co nalezy zwrocic szczegolna uwage... Poszukuje rowniez kompletnego wydechu do Royala...Pozdrawiam"Sosen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Do Royala Enfielda WD/CO wydechy robił kiedyś Fruba ze Złotokłosu. www.frubamotocykle.tpi.pl [email protected] i do wielu innych modeli też :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dzieki, na pewno sprawdze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Poszukaj kontaktu z Mirkiem Reszko z Warszawy. Wiem że siedzi w temacie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fruba sprawdzony, niestety nie ma wytloczek do takiego tlumika i chwilowo jest reorganizowany jego warsztat... Pomoc nie moze...Nazwisko Reszko jast mi znane juz od dawna, lecz nie udalo mi sie z nim nawiazac kontaktu. Wiem ze Pan Reszko jest stalym bywalce ROTORU, wiec chyba go najszybciej tam osiagne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Na Rotorze w tym roku niestety nie był. Ale postaram się namierzyć telefon do niego i podeślę Ci na priva. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jak z twoim angielskim ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) No na tyle zeby sie dogadac o potrzebne czesci wystarczy... Tylko jak na razie mam zle doswiadczenie z Anglikami... Strasznie to dlugo wszystko u nich trwa...Czy z Toba trzeba po angielsku rozmawiac???PozdrawiamMaciej Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Maciej Kwidzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Wirtam!!!Temat jest nadal aktualny... Jezeli sa na forum jacys posiadacze WD/CO prosze o kontakt. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi