Magik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam. Ej no jakie tam znowu staro :banghead:No ja Ci powiem, że wolałbym starszą dziewczyne (jeśli już miałbym ją mieć)Więc jak mam być Twoją ofiarą to baaardzo albo baaardzo chętnie :banghead: pozdr. Ja ci sie nie podoba to nie zagladaj :buttrock: Człowieku przestań proszę Cie Przestań dobrze :) Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja ci sie nie podoba to nie zagladaj :banghead: special for you bede tu zagladać ! :) zaimponowałes mi.....prostotą.... :buttrock: Więc jak mam być Twoją ofiarą to baaardzo albo baaardzo chętnie chachacha :banghead: uwazaj uwazaj :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Człowieku przestań proszę Cie Przestań dobrze :buttrock:Rozkazywać to sobie mozesz............to nie jest forum matrymonialne nie dosyć że nie pomogłes autorowi tematu tylko go skomentowałes to jeszcze będziesz.....mnie pouczał :banghead: zrób to na tej ikonie :banghead: to ci pomorze zaimponowałes mi.....prostotą.... :) Gdyby wszyscy mówil i robili wszystko prosto było by o wiele lepiej ja staram sie mówic co mnie boli RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Rozkazywać to sobie mozesz.....Tam było magiczne słowo PROSZĘ!! Wiec sie juz tak nie denerwuj jak rozwścieczona babcia w mocherze.... Avatarek Sandry jest --> stąd :banghead: A byłem na motocyklEXPO w Wawie. :buttrock: Te laski na zdjęciach też widziałem, a co, z daleka przyjechałem, to i laski musiałem obejżeć i motory, ale żeby któras miała tą nalepke na PUPIE to nie widziałemmm, pewnie sie słabo przyglądałem.. :) zresztą na moim profilu w fotka.pl mam zdjęcia na tej Hondziawce co ta jedna laseczka siedzi... :banghead: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez markos16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hmm czuje sie starooo..... :buttrock: To od września będziemy sie czuć staro razem ;P zaimponowałes mi.....prostotą.... :) Przyzwyczaisz się :banghead: Kolega ma już taki `stajl` Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gdyby wszyscy mówil i robili wszystko prosto było by o wiele lepiej ja staram sie mówic co mnie boli No to faktycznie pokazałeś co Cię boli........ :banghead: To od września będziemy sie czuć staro razem ;P Ufff nie będę sama :banghead: :buttrock: Przyzwyczaisz się Kolega ma już taki `stajl` to może "koledze" pomoze tableta "ostrzezenie" ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dajcie spokój V12, on nie jest niegrzeczny wcale... On jest tylko troche skomplikowany, a jego posty ciężkie do zrozumienia przez nas, zwykłych zjadaczy chleba... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ino jo :buttrock: bo my proste dziołchy jesteśmy ^^haha :banghead: :) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Własnie chciałem wam to dać delikatnie do zrozumienia... :) P.S. ja juz szprychy poleruje, a Ty bestio jeszcze pyrkasz sobie w tym swoim orzeszku... :buttrock: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez markos16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ty się schowaj ;P Wejherowo to taka większa wieś więc wiesz... :) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Żebym ja jeszcze mieszkał w Wejherowie to by było gites, ale z Weja ja sie już dawno wyprowadziłem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Kłamaju to czemu masz w profilu napisane jak byk : Wejherowo ? :PP Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Czesc! Kup sobie lepiej od razu jakas 250 przynajmniej... Te malenstwa ponizej 100 ccm szybko ci sie znudza i bedziesz miala tylko problem ze sprzedaza i szukaniem czegos wiekszego...Najlepiej na poczatek cos w miare popularnego, zeby ewentualnie czesci byly dostepne.Zdecydowalas sie w ogole jaki typ motocykla ciebie interesuje? Chcesz jezdzic po miescie, gdzies daleko sie wybrac, czy moze troche powalczyc w terenie? Pozdrawiam! Fajnie, ze coraz wiecej amazonek mamy w naszym gronie:)"Sosen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Bo gdzie Wejherowo to każdy wie, a gdzie Góra, to już ciężko... : :buttrock: Nie moja wina, ze staruszki sobie wymyślili się na wioche przeprowadzić... :banghead: Czesc! Kup sobie lepiej od razu jakas 250 przynajmniej... Te malenstwa ponizej 100 ccm szybko ci sie znudza i bedziesz miala tylko problem ze sprzedaza i szukaniem czegos wiekszego...Najlepiej na poczatek cos w miare popularnego, zeby ewentualnie czesci byly dostepne.Zdecydowalas sie w ogole jaki typ motocykla ciebie interesuje? Chcesz jezdzic po miescie, gdzies daleko sie wybrac, czy moze troche powalczyc w terenie? Pozdrawiam! Fajnie, ze coraz wiecej amazonek mamy w naszym gronie:)"Sosen"POzdrawiam i gratuluje fachowej porady... no no... nie kupuj nic ponizej 1000ccm. a właściwie to najlepiej Hayabuse, szpan na mieście, a nie znudzi Ci sie napewno, najwyżej będziesz sie jej bać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja ci sie nie podoba to nie zagladaj Dzieki takim tematom jak ten, wiekszosc osob ktore maja cos ciekawego do powiedzenia nie zagladaja do tego dzialu. Na 3 strony tylko 6 postow bylo zwiazane z tematem, reszta to sam spam. Uspokojcie sie kur** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi