Arcer Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) A co już Ci sie znudziła??? Czy chcesz interes zrobić poprostu na niej??? Jaki tam interes? "Panie, siedem tysięcy za nią zapłaciłem! Prawko robię i pilnie potrzebuję kasy!" :-) Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Arcer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na pewno kupisz za 4 tys. jakiś fajny motorower np na allegro jakąś Honde NS1 , Suzuki RG 80 , Yamahe DT 80 lub TZR !!! Poszukaj sobie to co ci sie podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam. - No a jak ja chce admina w motorowerach, od razu by się skończyły durne tematy. - A tak ogólnie Sadrasf widze się pojawiłaś na forum, jakąś przerwe chyba miałaś :) Ps. Widzicie a sami teraz piszecie, żeby nie pisać o pierdołach. Kolega napisał coś o 3500zł za sima a wy już się podniecacie. pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam. - No a jak ja chce admina w motorowerach, od razu by się skończyły durne tematy. - A tak ogólnie Sadrasf widze się pojawiłaś na forum, jakąś przerwe chyba miałaś :)Ps. Widzicie a sami teraz piszecie, żeby nie pisać o pierdołach. Kolega napisał coś o 3500zł za sima a wy już się podniecacie.pozdr. No tak jakby powiedzmy :buttrock: ale nie róbmy i my off-topa Powinna być jakaś informacja że tak jak napisałeś Wejdz sobie na allegro opcja szukaj, do 4000zł. wyświetlą Ci sie. Później znajdziesz kontretny model który Ci się będzie podobał, szukasz informacji o nim na forum i tyle i dopiero forum! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam. Żadnej informacji nie potrzeba, żeby zobaczyć Ciebie z powrotem.Całkiem ładna pupcia w awatarku :) Czyżby to Twoja :buttrock: ??? Jeszcze duuużo tematów będzie z cyklu "co kupić do ..." pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pupcia całkiem całkiem, a pozatym podoba mi sie ten napis motocykle sa wszędzie, kojaży mi sie z tym filmem co do świata motcykli dodali... :) Z kąd taki napisik masz??? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pupcia całkiem całkiem, Powiedział bym, że nawet bardziej niż całkiem. a pozatym podoba mi sie ten napis motocykle sa wszędzie, kojaży mi sie z tym filmem co do świata motcykli dodali... :) Z kąd taki napisik masz??? ;D Przy piwie był temat:Akcja żółte naklejki (czy coś takiego), ktoś tam drukował czy miał rozsyłali ludzią do różnych miast a oni naklejali gdzie tylko się da. pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Qrde fajnie... :) Ja bym tym całą chate obkleił... :banghead: I sąsiadom też, a co... :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Avatarek Sandry jest --> stąd :)Ale trzeba przyznać że pomysłowy :buttrock: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Marta69 Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam. Po co kolejny taki temat?Co chwile tylko co do 7000 co do 5000 .... ludzie ?Wejdz sobie na allegro opcja szukaj, do 4000zł. wyświetlą Ci sie. Później znajdziesz kontretny model który Ci się będzie podobał, szukasz informacji o nim na forum i tyle. pozdr.Ja czegoś nie rozumiem to po co w końcu jest to forum chyba żeby ludzie sie pytali??!!! :) Może kolega sie nie zna na motorach wejdzie na allegro wpisze do 4000zł i znajdzie simsona za 4000zł bo ktos sobie dla jaj wystawi i kupi takiego sieczkobrzeka co wart nie całe 1000zł i bedzie sie meczył a tak zapyta i rozwiejea sie jego wątpliwościTak odemnie polecam Suzuki RG 80pozdr RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 V12 ale zastanów się warto zakładać nowy temat ?Nie lepiej znaleźć o podobnej tematyce, poczytać i jeśli nadal nie będzie czegoś wiedział odkopać stary temat ? Żeby mieć chociażby jakiś punkt odniesienia ? :)Kurcze no troszkę wysiłku a nie takie bezmyślne pisanie. Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no tak teraz o dup....tyłkach zaczniemy gadać :buttrock: dzieki Marta za wyręczenie :banghead: Ja czegoś nie rozumiem to po co w końcu jest to forum chyba żeby ludzie sie pytali??!!! Może kolega sie nie zna na motorach wejdzie na allegro wpisze do 4000zł i znajdzie simsona za 4000zł bo ktos sobie dla jaj wystawi i kupi takiego sieczkobrzeka co wart nie całe 1000zł i bedzie sie meczył a tak zapyta i rozwiejea sie jego wątpliwościTak odemnie polecam Suzuki RG 80pozdr tia to kolega wtedy zapoda na forum wybrany przez siebie "motór" to sie go naprowadzi że simsona za 4tysiaki się nie kupuje......bedzie temat : - doradzcie- znalazłem - czy warto kupić itd... a poza tym to na forum jest dość obszerne ARCHIWUM.... ech.....nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze jakby pod działem "motorowery/skutery" była informacja "tylko dla osób ponizej 18roku życia" to by się nic nie stało... bez obrazy (Marta, Magik i reszta "swojaków" ) po prostu takie odnosze wrazenie zaglądając tutaj.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 bez obrazy (Marta, Magik i reszta "swojaków" ) po prostu takie odnosze wrazenie zaglądając tutaj.... :) Jestem dla Ciebie swojakiem :buttrock: Juuupi :banghead: Ciesze sie, nie no ale w końcu gadaliśmy jakiś z rok temu na gg :banghead: Ja tam nadal Cie mam na liście :icon_eek:I tak i tak średnia wieku w tym dziale to 15, tylko Ty jesteś dorosła :buttrock: pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jestem dla Ciebie swojakiem :) Juuupi :banghead: Ciesze sie, nie no ale w końcu gadaliśmy jakiś z rok temu na gg :icon_eek: Ja tam nadal Cie mam na liście :buttrock:I tak i tak średnia wieku w tym dziale to 15, tylko Ty jesteś dorosła :buttrock:pozdr. Buu a mi sie dysior spalił, cały windows od nowa a lista z gg pik nie ma, zaraz sobie Ciebie dodam :cool: i bedziesz moją ofiarą :buttrock: :bigrazz: Hmm czuje sie starooo..... :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ech.....nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze jakby pod działem "motorowery/skutery" była informacja "tylko dla osób ponizej 18roku życia" to by się nic nie stało... bez obrazy (Marta, Magik i reszta "swojaków" ) po prostu takie odnosze wrazenie zaglądając tutaj.... :)Ja ci sie nie podoba to nie zagladaj :buttrock: RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi