Nowaa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak dla mnie tez bylo super!!! fajnie sie spotkac z ludzmi -a ci jak widac dopisali! no to do zobaczyska za rok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No wesoło było, ciężko się wracało do domu, dobrze , że nie miałem daleko i jakoś się dowlokłem ( Vmax ok. 90 km/h ) :wink: Do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ireks, ten V-max to z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 kobuz :icon_twisted: a jak myślisz ? :icon_arrow: ;) ale dojechałem cały i zdrowy ( zresztą jak reszta ekipy z Rawicza ) dopiero wczoraj wyszorowałem moto, jest znowu lśniące i piękne :icon_arrow: podobno w sobotę i niedzielę jest zlot w Miejskiej Górce, raczej na dwa dni nie pojade, ale w sobote wlece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 podobno w sobotę i niedzielę jest zlot w Miejskiej Górce, raczej na dwa dni nie pojade, ale w sobote wleceJa sie tez wybieram w sobote, tak jakos zeby na parade zdazyc ;)http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-Miejska...cza-t55184.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Darek , czy ja o czyms nie wiem? Co tam sie na piaskach dziowo? He? przez ten zlot ogólnie to chyba sporo ciekawostek sie wydarzyło nie ?hehe, pozdrowisko!Nie moge tego pisać na ogólnym, kiedys ci powiem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie moge tego pisać na ogólnym, kiedys ci powiem :flesje: Nie demoralizuj młodzieży... To trzeba powtórzyć........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 stifler? Kto jest ta młodzieza? A w ogóle to czemu razem nie jechalismy na te piaski tylko sami pojechaliscie?? To jakies umówione było czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No niestety już po zlocie :wink: i znowu trzeba czekać rok na taki zajebisty zlot jak jest w Krotoszynie. Cały zlot bawiłem sie nieziemsko.W sobotą klub relax ale dopiero o 1 było super, tylko szkoda że zlot tak szybko przeleciał. Pozdro dla wszystkich co byli :wink: i do zobaczenia za rok ja napewno będe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 stifler? Kto jest ta młodzieza? A w ogóle to czemu razem nie jechalismy na te piaski tylko sami pojechaliscie?? To jakies umówione było czy co? No tego czemu nie jechaliśmy razem to nie wiem... trzeba bylo za nami zaczekac...Jak wjechaliśmy do ostrowa to doszliśmy do wniosku, że gdzies sie jeszcze mozna przejechać i tak padlo na piaski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tak własnie było. Reszty sie domyśl ;) Stifler podpis masz dobry! Taki życiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 I co? Pewno do nas pretensje ze nie zaczekalismy? Super.... A co najlepsze to wszystko wina jednej głupiej pomyłki! buehe, jak przejeżdżalismy obok was (jak staliscie na poboczu) to Ty Darek machnołeś do mnie, i Twój ruch reka wygladał mi na znak żebysmy jechali dalej (odebralem to jako -jedzcie dalej, pojedziemy za wami) i myslalem ze jak przejedziemy to odpalacie maszyny i jedziecie.. A potem mi Iwona napisała na gadu ze to nie był znak że mamy jechac tylko takie sobie machniecie.. I ogólnie wyszlo jak wyszlo. Tak wiec zapewne jestecie obrazeni ale nie ma Cie o co bo to byla pomyłka;)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tylko czegoś tu nie rozumiem , a pasażer ile płaci ?? pasażer również 40 zł płaci:( :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Co za refleks :P to jest temat o zeszlorocznej edycji zlotu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Co za refleks to jest temat o zeszlorocznej edycji zlotu No dokładnie, archeolog się znalazł... Czytać daty tematów i postów, nie odkopywać staroci please... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi