mierzwa2 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Przeglądałem inne fora i znalazłem to: http://groups.google.pl/group/pl.rec.motoc...26f5da45d593f66 uważajcie na siebie...cierpią ci co zostali nie ci którzy "odeszli" Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez mierzwa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Bardzo poruszajacy tekst... daje do myslenia... :icon_razz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 smutne ale prawdziwe po tym temacie chyba już nigdy nie przestane jeździć na długich może wtedy mam większe szanse [*] prawdziwych motocyklistów coraz mniej [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Przeczytałem i przed oczami mam kilka momentów z mojego zycia, w których było naprawde niebezpiecznie.. Trzeba uważać i mieć ogromne szczęście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 bylem na tym pogrzebie i bylo naprawde smutno otwarta trumna placz bliskich i ich smutne oczy podczas wyprowadzania trumny(odpalone motory wlaczone swiatla) mysle ze wielu dalo to do myslenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Przeczytałem do końca i tekst był wzruszający :icon_razz:To byli prawdziwi motocykliści jakich naprawdę jest mało...Współczuję, żał chłopaka ['] Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 [*] tekst daje do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na motocyklu jeżdżę od kwietnia. Zrobiłem 2500km i zauważyłem przez dwa pierwsze miesiące, że ludzie częściej na mnie wymuszają pierwszeństwo, krew człowieka zalewa. Jadę po rondzie, jestem w zakręcie i tak do końca nie wiem czyl lepiej mi będzie się wy*ierdolić hamując przednim czy tylnym :[Ludzie specjalnie nie chcą motocyklistów dostrzegać. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 [*]PRZEŻYŁEM to samo co on... Lecąc koło moto minąłem ją o centymetry... Mam przed oczami ten sam obraz co on przed śmiercią... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tez mialem podobna sytuacje, nic mi sie nie stalo, dziekuje Bogu za to. Artykul naprawde poruszajacy, lza sie kreci w oku, ze juz nic sie nie da zrobic, zupelnie nic. :) [*] Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi