Gość aia Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 WitajcieSzukam jakiejs informacji w miare rzetelnej na temat ruskich bokserow. Mianowicie chce cos takiego nabyc ale czytajac w necie na stronach polskich i rosyjskich oraz ksiazki rosyjskie na temat tych motorow mam wrazenie ze one w ogole nie powinny jezdzic. A jednak jezdza i tu mam pytanie do Szanownych użytkowników co jest mniej klopotliwe wnaprawie lub inaczej mniej wadliwe: Dniepr, K-750, Ural czy MW? Troche pojecia o pojazdach mam ale nie mam warsztatu i narzedzia tez bylejakie czyli trzeba szukac pomocy w przypadku grubszych napraw (cos dorobic itp).Gdyby ktos podzielił się wiedzą bylbym wdzieczny i moze jakos kiedyś na szlaku miałbym szansęna rewanż. Pozdrawiam wszystkich na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 Witam Temat kilkukrotnie poruszany na forum http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=4220 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=3115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 NIE KUPUJ RUSKIEGO SZROTA BO BĘDZIESZ SIĘ TYLKO STRESOWAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 NIE KUPUJ RUSKIEGO SZROTA BO BĘDZIESZ SIĘ TYLKO STRESOWAŁ Michał nie przesadzaj , podchodzisz do sprawy zbyt emocjonalnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Michal bez przesady, ja tam swojegu Ural-ca kocham. Mimo ze czasami zdarzają sie drobne usterki, olej mi leci z simeringu na wale, i cos mam za skrzynią biegów. Poprostu trzeba to polubic i traktować jako normalną sprawę przy poruszaniu sie ruskiem. To jest poprostu jego klimat i tyle. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Czesć.Trochę spokoju,marynarz jak nie pływał na żaglowcu czy jest marynarzem?Ja mam emke kaśke z motorem Dniepra i na deser iża 49 .Wszystkie moto funkcjonują. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Czesć.Ja mam emke kaśke z motorem Dniepra i na deser iża 49 .Wszystkie moto funkcjonują.Pozdrowienia. 8O 8O Jezu ratunku ZBOCZENIEC 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Może chciałbyś kupić Urala M-63? Za jakiś miesiąc skończę renowację. No chyba, że chciałbyś sam sobie malować i remontować - wtedy polecam M-72 wersja H. A jak chcesz trochę więcej mocy, to mogę ci sprzedać Dniepra z silnikiem od DAF-a, pojemność 850cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi