RudyXJ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 rówanież dołączam sie do ratulacji , niech śmiga bezawaryjnie i przynosi duzo frajdy :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 I ja przyłączam się do gratulacji...znowu udany zakup. :crossy: Zatem standardowe życzenia: prostych zakrętów i gumowych drzew :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 super , dobry wybór , sam sie kiedyś za czymś takim rozglądałem , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Graty :biggrin: Czykamy na foty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 szerokich dróg :crossy: pozdr...fotki mile widziane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no to rowniez ode mnie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi