pawela Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Takie ESSO to mój ojciec leje do piły łańcuchowej :| Ja bym zainwestował w Castrola, sam używam do DT.ja rowniez jezdze na Castrolu 2T i jest spoko :icon_razz: ale leje i do dozownika i do baku po namowie forumowiczow. dozowniki rzeczywiscie sie wala a tak mam pewnosc ze moto ma smarowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 wlej midlanda 2t , tani bardzo dobry olej, leje go do wszystkiego co ma silnik 2T Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wlej midlanda 2t , tani bardzo dobry olej, leje go do wszystkiego co ma silnik 2T True, true - też polecam Midland (olej Made in Switzerland, cena ~10zł/0,6l, full syntetyk, dobry i do dozownika i do robienia mieszanki) tani i dobry.Jednak dobór oleju zależy od tego na jakim oleju moto wcześniej śmigało - na syntetyku czy mineralu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja jezdże na olejach MOTUL i VALVOLINE (mogłem polić się w pisowni) są to oleje mineralne Mineralny :/ ,to chociaż półsyntetyka kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi