pawelec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam, widze że zainteresowanie rośnie.. Ja też z chęcią bym posmigał, a w szczegulności wysłuchał porad kolegów bardziej doświadczonych. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ja do radomia tez bym sie pisał!! jakies szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Proponuję Biłgoraj jeżeli ktoś ma bliżej. Tor z ciasnymi winklami, raczej wolny ( przeważnie 2 bieg ), okrążenie mniej jak 1 min. 10 zł godzina. Jeżeli ktoś zainteresowany może się ze mną skontaktować przed wyjazdem, powiem czy tor jest wolny, co by na darmo nie jechać. Chętnie z kimś pośmigam lub podszkolę. Proszę wziążć komplet zapasowych ślizgaczy :P Pzdr. tel. 600246395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand_Storm Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Pisze sie na to szkolenie tylko dajcie znac kiedy i jakies szczegóły :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=691999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Odświeżam temat - może jacyś chętni na jutro do Lublina? :( http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=46185&st=820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 akurat w sobotę nie zerkałem na forum, bo byłem na torze właśnie ;) przy okazji imprez samochodowych można pojeździć, próbowałem namówić Prezesa, żeby zrobić klasyfikację dla motocykli w sprincie ale jest twardy i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak ktoś jest zainteresowany to 27.08 ekipa z W-wy zbiera się na tor W Lublinie:"W Starej Miłosnej jest zjazd na Lublin w prawo (zjazd z Traktu Brzeskiego nr 2 na Szose Lubelską nr 17). Od tego skrętu jedziesz ok 12km i po prawej stronie jest Orlen. Tam się spotykamy o 9.20" Dodatkowe informacje:"60 pln od osoby za 6 godzin - tor jest od 11 do 17, ale raczej nikt niebędzie nas wyganiał jak pojezdzimy troszke dłużej... tor jest na ul. zembrzyckiej po prawj stronie drogi"Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi