kuba_195 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam was chłopaki.... Jestem mocno zmartwiony, gdyż moj motorek zaczal dziw nie chodzic.....Problem polega na tym że jak jadę od tak 1/3 gazu do 3/4 to motor mi dziwnie ciągnie, tak jak bym mu ze sprzegła strzelał stale,ale nie jakby bieg wyskakiwał tylko jak przyspieszam, takie dziwne drgania, jakbym wyciskał sprzęgło i puszczał... nie iwem co to jest, sprzęgło rozebrałem, wszystko gra, kliny wszystkie całe, świece zmieniłem, obawiam się że może to by bijący wał,albo moduł ale nie wiem od czego si tak zrobiło. motor pali idealnie, obroty krci takie jakie kręcił. Pomocy chłopaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A jakie to moto?? moze skrzynia sie sypie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nie skrzynia nieeeee bo to nie przeskakuje, tylko coś nierówno jakby ciagnie i to na wszystkich biegach,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Moze to jest wina filtra powietrza - zapchany, za malo powietrza dostanie, nieodpowiednia miesznka. Albo kranik nie ma dobrej droznoscii nie dostanie paliwa. Sprawdz to. Albo cos z gaznikiem. Na moje to paliwo cos chrzani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A co ze sprzeglem?? Kolega mial derbi sende niby wszstko gralo idealnie tarcze sprzegla byly piko bello(na oko) wymienil te tarcze i o dziwo moto przestala slizgac. Mozesz nawet nie zauwazyc ze masz popalone tarcze... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Może to lańcuch lub podobne elementy, sprawdź także zapłon, może być tak, że traci iskrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zapchany filtr powietrza moze tracic iskre lub poprostu paliwa nie dostaje i sie dlawi:P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja miałem tak jak z hamulcem coś mi sie stało w DT ze sam sie zaciskał...Posprawdzaj wszystko. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 miałem taki przypadek w apie ze ruszałem a moto mi tak jakby na sprzegle krzywo łapało, puszczało i trzyamło, straszne szarpanie.... długotrwała regulacja sprzęgła załatwiła sprawe...... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja stawiam na zaluźny łancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Miałem tak w motorynce gdy w przedniej zębatce brakowało troche zębów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jak byto łancuch i zebatki to by napewno mocno rzęzilo.i odrazu by wiadomo bylo z kad to i przez co. Moze byc ze to przez filtr powietrza. wyczysc i zobacz czy dalej tak samo. a moze to swieca?? ma zla cieplote i nie wytrzymuje . jaki ma kolorek swieczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi