Ivan Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Kłaniam,Byłem na stronie Moto GP a tam bardzo interesujące wieści z Francji. Giberno pierwszy Rossi drugi Ducatisti w ogóle nie startowali...Kto widział i napisze co sie tam działo?Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Wyscig byl przerwany po ropoczeciu deszczu.Ducati jak i duzo wiecej zespolow wykruszylo sie jeszcze wczesniej. Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Niestety oglądałem tylko do przerwy spowodowanej deszczem, potem zostało jeszcze 13 okrążeń i zdążyłem usłyszeć że nie będą sumowac czasów ale zliczać od nowa :?: :?: Co to za poroniony pomysł? Po pierwszej części Rossi miał już sporą przewagę nad pozostałymi i gdyby nie ta zmiana wygrałby na pewno. Skoro anulowali wyniki pierwszej części czemu nie wystartowali już zawodnicy na ducati którzy odpadli wcześniej?Nie qmam :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 takie są nowe przepisy ,że w razie deszczu przerywają wyscig i jest 20 min przerwy na przekładke gum..Rossi został na 2 zakrętach ostatniego okrążenia 3 razy wyprzedzony przez Jaque(czy jakoś tak to sie pisze) w każdym razie 2 wyścig był bardzo emocjonujacy.. tak samo jak 250ccm :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 szramer chyba ci chodzilo o Gibernau bo Jaque dotarl do mety czwarty. Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 sorrki dzięki za poprawe ..za dużo na głowie pisałem o innym a myślałem o kim innym :evil: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 takie są nowe przepisy ,że w razie deszczu przerywają wyscig i jest 20 min przerwy na przekładke gum..Rossi został na 2 zakrętach ostatniego okrążenia 3 razy wyprzedzony przez Jaque(czy jakoś tak to sie pisze) w każdym razie 2 wyścig był bardzo emocjonujacy.. tak samo jak 250ccm :twisted:szczególnie pasjonujące było ostatnie okrążenie a już w ogóle ostatni zakręt :roll: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi