milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No to masz problem z glowy :)Gratulacje :icon_rolleyes: Teraz jezdzij jak czlowiek zeby Ci tego prawka nie zabrali:) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 pewnie, ze będe jeździł jak człowiek, bo moim zdaniem jazda powinna być w pełni kulturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 tylko pogratulować :icon_rolleyes: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Graty :( :evil: Chcial bym się tez tak cieszyc 4 wrzesnia :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Graty :( :evil: Chcial bym się tez tak cieszyc 4 wrzesnia :evil: :evil: dzięki, dasz radę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Szerokiej drogi życzę. Ja też chciałbym tak się cieszyć 29 sierpnia ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Szerokiej drogi życzę. Ja też chciałbym tak się cieszyć 29 sierpnia ! ! ! dasz rady ! :-) pozdrawiam i dzięki za gratki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam kolege z Kluczborka!! Kurde ja też bym już chcial mieć prawko :evil: ale jeszcze rok musze niestety czekać :( Ale nie jest aż tak źle bo motorem jeżdże cały czas!! Życze Ci żebyś jak najszybciej kupił moto!! Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam kolege z Kluczborka!! Kurde ja też bym już chcial mieć prawko :evil: ale jeszcze rok musze niestety czekać :( Ale nie jest aż tak źle bo motorem jeżdże cały czas!! Życze Ci żebyś jak najszybciej kupił moto!! Pozdrawiam :evil:witam również, motocykl juz zamowiony, powinien przybyć do garażu w połowie sierpnia. Jest to honda cb 500s. a tak btw to w którum rejonie Kluczborka mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) witam również, motocykl juz zamowiony, powinien przybyć do garażu w połowie sierpnia. Jest to honda cb 500s. a tak btw to w którum rejonie Kluczborka mieszkasz? Ja jestem z zatorza tam na osiedlach A Ty w którym rejonie mieszkasz?? A tom honde to nówke bierzesz?? Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moje congratulations :( znam to uczucie....sama 3 lata temu przeżyłam identyko to samo :evil: szerokiej drogi, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jeszcze raz dzięki :-)ja mieszkam w okolicach krytej pływalni, a ta honda to rocznik 99, ma przejechane niecałe 18 tyś. I jest po parkingówce, bo ma kierunek urwany, ale ten gościu co ją zciąga to to naprawi, a do tego daje gwarancję chyba na rok czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Lubie takie posty bo można łatwo nabić licznik w nich. Gratuluje kimkolwiek jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 art hehe, to prawda :crossy:Ja też nabijam i gratuluje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a czy wielkość licznika powiększa wasze poczucie wyższości ? <joke> Jeszcze raz dzięki za gratki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi