michal1171 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ładny motorek tylko czy ona tylko wygląda czy też jeździ sądząc po tym wydechuj to też jeździ jeszcze czegoś takiego nie widziałem pierwszy raz sie spotkałem z czeymś takim w 4-suwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 MOto jak marzenie ale wjechac w nim w błoto to aż żal ja to bym z nim spał,po pokoju bym sie nim bał jezdzic bo troche syw u mnie a co dopiero w teren.Eh aż żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 na supermoto ją !!!! Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 taka maszyna a ma gume MITASA hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 taka maszyna a ma gume MITASA hehe:D Dobrze zauwarzyłeś nie wiem jak można do takiego motoru włożyć gume MITASA największy szmelc jaki może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 maszyna jak złoto tylko widze ze cos nie zchodzi bo stoi prawie pół roku i nie ma chetnego. pewnie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Bardzo ładny motorek,ale do endurowania po lesie wolałbym to co mam,chyba że miałbym jakiś tor w pobliżu domu :biggrin: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 na supermoto ją !!!!zgadzam sieale powiem wam ze to taki motor dla tak zwanych lanserowTypowy motocykl do lansowania sie po drogach a nie do jezdzenia w terenie ...W terenie jak jezdzi to musi byc praktyczny i taki zeby wywrotka nie konczyla sie starata pieniedzy ..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 zgadzam sieale powiem wam ze to taki motor dla tak zwanych lanserowTypowy motocykl do lansowania sie po drogach a nie do jezdzenia w terenie ...W terenie jak jezdzi to musi byc praktyczny i taki zeby wywrotka nie konczyla sie starata pieniedzy ..Pozdrawiam To nie jest moto do lansowania się po drogach, bo jest to cross i nie posiada homologacji !! Więc na ulicę tylko na własną odpowiedzialność :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No tak ale widziales kiedys takiego wycyckanego crossa co jezdzi w terenie ? Takim to mozna jechac do wiekszego sklepu i postawic pod wejsciem zeby ludzie ogladali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Typowy motocykl do lansowania sie po drogach a nie do jezdzenia w terenie Typowe wiejskie myślenie. Jak motor nie jest uje**ny od gnoju to do jazdy sie nie nadaje? JEST TO MOTOCYKL WYŚCIGOWY, STWORZONY DO JAZDY PO TORZE I TEN CAŁY TUNING MA ZA ZADANIE POLEPSZYĆ KOMFORT ORAZ OSIĄGI TEGO MOTOCYKLA. Do sklepu żeby pokazać sie ludziom....bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Ten motocykl jezdzi u mnie po torze... Niestety w tym przypadku jest to motocykl do pokazania się ludziom... Koles ktory na tym jezdzi kompletnie nie umie go opanowac... kilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Niestety w tym przypadku jest to motocykl do pokazania się ludziom... Koles ktory na tym jezdzi kompletnie nie umie go opanowac Nie widze związku - koleś sie uczy/zaczyna sie bawić w motocross i nic dziwnego że nie jeździ jak Carmichael a to że motor jest w super stanie i ma mnóstwo zajebistych części o których ja moge tylko pomarzyć nie świadczy że jest to motor na pokaz. Nie rozumiem waszego toku myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 zazdrosc, zazdrosc i Polska mentalnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ten koles jezdzi dobre 1,5 roku wiec czy jest to poczatkujacy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi