Skocz do zawartości

Mój egzamin-wypadek :(

Bary82
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przejmuj sie, ja krecilem osemki emzetka po deszczu, zdawalem placyk pierwszy, na jednym winkielku byl piasek i mi moto wyjechalo spod dupy. Ale byl wstyd! Byl to moj pierwszy i ostatni wypadek, a dzieli mnie od niego kilkadziesiat tysiecy kilometrow na dwoch kolkach. Glowa do gory!

No no, co za przygoda... jestem pewny ze tym razem sobie poradzisz bez problemów, życze powodzenia :lalag: :)

Ja jak zdawałem miałem ładną pogodę i bardzo króki przejazd...heh...dookoła Stadionu w Częstochowie, stała trasa, jedne światła, kilka zwykłych skrzyzowań, "jedna nawrotka" i straszny stres ;) za to mój egzaminator jechał sobie z jakims kolesiem i gadali non stop ;) ;)

ale zeby nie było tez zrobiłem jedna gafę, nie ustawiłem sobie lusterek i coz...musiałem sie wychylac jak chciałem sprawdzic czy cos jedzie a nie chciałem poprawiac w trakcie bo bym pewnie od razu oblał :D :) ;) no coz, nie było źle...

jeszcze raz powodzenia, pozdr.

P.S. Krzycho, ładnie ładnie...zamach na egzaminatora ;) :P

Dzieki chłopaki za pocieszenie i dobre słowo ;) byłem dziś w MORDzie i mam już termin nowy-ale dopiero za 3tygodnie,eh liczyłem że szybciej będzie.Majara-widzisz,nasze podejścia były zupełnie różne,ja jechałem totalnie wyluzowany i baardzo pewny siebie,zero pokory i cóż..przyroda i maszyna pokazały mi że to baardzo złe podejście-cenna lekcja jak już wcześniej pisałem.Odnośnie oświadczenia to owszem podpisywałem ale dotyczące mojej trzeźwości itd,itp..nic związanego z ewentualnymi skutkami kolizji/wypadku.Najlepsza akcja była w MORDzie gdy zapisywałem się na egzamin dzisiaj,pani patrzy na mnie i mówi-pan już zdawał chyba :lalag: ja na to:a skąd pani wie??ona tylko się tak dziwnie popatrzyła :) :) pozdrawiam wszystkkich ;)

ale zeby nie było tez zrobiłem jedna gafę, nie ustawiłem sobie lusterek i coz...musiałem sie wychylac jak chciałem sprawdzic czy cos jedzie a nie chciałem poprawiac w trakcie bo bym pewnie od razu oblał ;) :) ;)

Miałem tak samo :lalag: Nie ustawiłem sobie lusterek przed jazdą. Gdy się zorientowałem było za późno, bo już wyjechałem na ulicę. Nie poprawiałem, bo mógł mnie oblać. Efakt taki, że w prawym widziałem własny but, a w żeby coś w lewym zobaczyć, musiałem się niemało pochylić :)

kurde, ale miałes przygodę :-)

tylko szkoda, ze oblałeś, ale 3maj się.

Na pewno zdasz, a co do moich przygod na egzaminie na kat a nie było, a na b jedna, ale to nie na temat jest :-)

@krzycho: co powiedział egzaminator, jak w niego przywaliłeś?