nowak Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 1. sucha waga jest zawsze mniejsza 2. spokojnie dasz rade3. zalezy od Ciebie - ja dalem rade i radze sobie dobrze4. jak masz zamiar lapac gleby parkingowe to kup honde (podobno sie nie psuja :clap: ) - szkoda R6tki5. po co sie pytasz jak wiesz?6. 10.85sek na 1/4mili ponad 200kmh -- chyba OK, co?7. da rade jezdzic, tylko co to za jazda? Moze zatelepotac w kazdej chwili... kilka razy sie uda, ktoryms razem polecisz. Niestety nie tylko ja popelnilem ten blad i nie kupilem od razu, dostalem nauczke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 5 punkt z ciekawosci bo wiadomo, ze jest inaczej na enduro niz na sporcie :clap: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Punkt 5 przesadzony. Te wyniki to raczej dla klasy 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 mam R6 i przejechalem raptem 3000tys a oponke juz prawie zamykam i jest to moje prawdziwe 1wsze moto bo wczesniej tez jakies tam jawki czy wski itp. Jak masz olej w glowie i dryg do jazdy to spoko sobie poradzisz, bardzo fajnie sie prowadzi, mocy nie brakuje, jak jest dobrze wyregulowana to wcale mocno nie trzeba krecic zeby dobrze jechala. Nie zaluje ze kupilem na 1wsze moto. Przejechalem sie ostatnio kumpl suzi 750gsxf czy cos takiego, taki pol scigacz pol turystyk i bylo malo.... duze moto, cienkie w zakretach i na gume wcale nie chce isc z gazu :icon_rolleyes: Wszyscy mi tez radzili tylko GS500 na 1 moto, jak pojechalem go obejzec to powedzialem ze komarkiem nie bede jezdzil :) a na pewn nie dalbym za niego tyle kasy .... wolalbym stara cebre kupic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Widzisz Ty masz lat 27 wiec troche inna psychike niz mlody pytajacy ( czy ja) wiec innaczej patrzysz na sprawe jezdzenia. Wiadomo ze bedac mlodym czasami wylaca sie myslenie w trakcie jazdy i liczy sie chwila, ktora moze byc nasza ostatnia chwila przyjemnosci. :icon_rolleyes: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja z simsona przeskoczyłem na CBR600 i jest spoko. Po 200 km wprawiłem się do tego moto. Oczywiście jazdy uczysz się całe życie. Jak masz dobrze pod kaskiem to pojeździsz długo, jak nie to sie zaj.biesz na jakim kolwiek moto, więc kup sobie go bo szkoda wydawać kase na jakiś inny motor jak marzy się o tym jedynym. Jak bedziesz jeździł zawsze pamiętaj do czego ta bestia jest zdolna.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja z simsona przeskoczyłem na CBR600 i jest spoko. Po 200 km wprawiłem się do tego moto. Oczywiście jazdy uczysz się całe życie. Jak masz dobrze pod kaskiem to pojeździsz długo, jak nie to sie zaj.biesz na jakim kolwiek moto, więc kup sobie go bo szkoda wydawać kase na jakiś inny motor jak marzy się o tym jedynym. Jak bedziesz jeździł zawsze pamiętaj do czego ta bestia jest zdolna.Pozdro No to Kolego się szybciuko "wprawiłeś" w motocykl :icon_rolleyes: 200km ... ;) to już możesz upalać na maxa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mnie tez sie bardzo spodobalo :( Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie mówie że go opanowałem perfekto ale już się dobrze czuje na nim. Na razie zrobiłem nim 1500km więc nie tak dużo. Może głupio sformułowałem te zdanie z "wprawienim", ale chyba wiadomo o co łazi:P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez thomek187 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi