lolek_92 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Bardzo fajna stronka, sam zamierzam zalozyc klub, narazie szukam motorowerzystow:) juz jednego mam na dt:P:P Pozdr.(A film mi sie sciaga:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 chłopaki jeszcze jedno chetnie powymianim sie buttonami lub linkami zwrotnymi jak cos to na gadulca walic albo odpisywac w tym temacie Big Up! Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 MOTO><CUBIX - to ja wiem że są przepisy :)ale jeżeli się do nich będą stosować to nikt nie ma prawa się przyczepic :biggrin: a jak komuś przeszkadza to niech sie na wieś wyprowadzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 nie no spoko do Ciebie nic nie mam, może mój post zabrzmiał troszke "czepialsko" :PP ale jeśli chłopaki jada ekipą 20 osób to na prawde warto pamiętać o przepisach; jak jeździć w grupie, odstępy etc etc. Nie wiadomo jaki policjant sie trafi ;) pozdro dla klubowiczów i snorl'a :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no wiadomo, dlatego wystarczy trzymac odstepy i wszystko bedzie ok :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Film fajny!! tylko niepolecam jezdzic na gumie na 1 biegu bo to sensu nie ma wiekszego.silnik i naped dostaje po dupie a daleko sie nie zajedzie :lalag: pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 może zmienię teraz przełożenia i będe na iinych biegach stawiał, ale nie chce mi się rozkręcac,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 NIe wszystkim da sie jeździć na 2 na jednym kole... ja w życiu chartem na jedno nie wejde na 2, a szkoda, bo na max obrotach na dwójce dochodzi do 50km/h tylko, że przy 3 biegach, to za bardzo sie nie poszaleje, ale na jedynce jako tako da sie na kole jechać, tylko dużo trudniej niż przy wiekszych prędkościach. wiadomo, bezwładność itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 łezka sie w oku kręci jak widze kogoś na keewayu ( nie cierpie "tanich" chińskich itp. skuterów ) albo kogos palącego gume... bezsensowne katowanie. potem koszty :icon_rolleyes: lepiej sobie przez las polatać taniej i dłuzej silnik wytzruyma :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak już robicie film to nie dawajcie takiego długiego początku bo można się zanudzić :icon_rolleyes: na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 heheh wiem sorry za poczatek ale tak jakos wyszlo... nastepny bedzie normal juz :icon_rolleyes: Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi