leonstar Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115957162 Przebieg licznika czy motocykla? Luknijcie na tarcze, tak wygląda po 300 km? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1898d25311a14a81.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 na ja zadnego rantu nie widze na tych tarczach ,nawet jesli ma wyzszy przebieg to nieduzo ,z wygląd jak z salonu , musisz sam obadac ,osluchac silnik itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Na tym zdjeciu tarcze rownie dobrze moga wygladać na 30tys km bo ich zbytnio nie widac :biggrin:Ale widać za to ze kolektory nie są jeszcze przebarwione tak więc możliwe ze faktycznie ma ok 300km.pozdrW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 gringo77 a powiększyłęś fotkę ? :clap: moim zdaniem widać bardzo dobrze ze tarcze są w super stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 cień tak pada,że trudno powiedzieć. Ale 300 km to się w jeden dzień robi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Z tymi przebiegami to róznie bywa,sam ostatnio sprzedałem bandita 1200s z 2003r który miał przejechane ok 1100mil.Tak czy inaczej w tym przypadku zdalnie nie stwierdzisz czy przebieg był kręcony. pozdr.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dziwi mnie tylko że zdjęcia są takie małe...może specjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Znajomy ma husqvarne supermoto i w 2 lata zrobił nią 316 km !! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Znajomy ma husqvarne supermoto i w 2 lata zrobił nią 316 km !! Ale pewnie non stop na gumie?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jak brałem swojego gixerka z przebiegiem 14tys.km. to tarcze też wyglądały jak nówki. Z fot ciężko jest ocenić faktyczny stan motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi