majara Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gorzej jak ktoś nie ma zębów :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak juz dwojka piszących zauwazyła o gustach sie nie dyskutuje...owiewka napewno ma swoje plusy, na trasach tez jest przydatna, jednak ja nigdy nie nabede niczego z owiewkami poprostu nakedy bardziej mi sie podobają :P a na trasach tez mozna dawać sobie rade z wiatrem.Wiec w tej dyskusji dla mnie proszę opcja bez owiewek :crossy: Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A mi się podoba bardziej wersja F z owiewkami :P Może dlatego, że nie podoba mi się okrągła przednia lampa, która jest montowana w wielu nakedach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Miałem ten sam dylemat jak mnie kumpel pytał i doszedłem do wniosku, że bez owiewek jest duzo ładniejszy. Owiewka jest dobra jak sie chce jezdzic w dłuzsze trasy ale znowu przy szlifie sa ogromne koszty. Poza tym mozna załozyć mini owiewke do okragłego klosza i też niezle chroni a wyglada super! POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi