hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no zawsze cos zabawnego :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Następny odcinek... :) No i tu widać, że stary charcik nie daje się nowym chinolom... ;) http://rapidshare.de/files/29153615/jednac...MARKOS.MOV.html Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Fajny filmik ;) Zresztą jak pozostałe dwa co dałeś. Masz coś jeszcze :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mom mom i to sporo. ;) HEHE i bedzie jeszcze wiecej... ;P Oby tylko jutro pogoda dopisała... :) To sie polata troche po mieście, swiatła, tory i te sprawy... ;) TO JEST TO, CO TYGRYSKI LUBIA NAJBARDZIEJ... ;) A na kiedy Dibo zrobisz ten film?? Bedzie do konca wakacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Na co czekasz, wgrywaj bo mi się nudzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wiesz jakie mam wolne łącze. ;) od 8 lat ta sama stałka. jeszcze godzina aż sie załaduje krótki filmik... :) HEHE trzeba by przejść na neostrade wkoncu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wpierw to pakuj a potem wrzucaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Pakowałem rarem, miało o 1mb. mniej. :) bez sensu jak to ma tyle tylko skompresowac... :/ http://rapidshare.de/files/29246536/PICT2166.MOV.html Jakiś krótki kawałek... I troche błota http://rapidshare.de/files/29340751/Blotko.MOV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes_II Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a ja moto sprzedalem i filmu nie nakrece :icon_razz: a stoppie tak fajnie mi wychodzilo ale jak kupie moto to moze zdaze cos nakrecic :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To sie pospiesz!!!! :icon_razz: Dawno Dibo chyba nie był na forum co?? Kiedy On chce mieć już wszystkie materiały? http://rapidshare.de/files/29359214/b_otonudaMARKOS.MOV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 20 sierpnia,chyba też nagram filmik i dam dla niego :icon_razz: Lecz będzie bez głosu :icon_razz::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A ja jeszcze tylko chwile na siłce posiedze i ide krecic filmiki dalej... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Juz sklejam film.bedzie w ciagu 3-4 dni.nazbieral;em materialu i ogien :) pozdrawiam. Markos muszemiec w formacie taki jak obsluguje media player najlepiej mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Qrde weź nie mów, że ja musze to konwertować i wysyłać na nowo. ;) z moim łączem to.... :/ nie masz jakiegoś konwertera?? Ja konwertuje na avi np. progsem: 123 videoconverter na necie go znalazłem... :) Qrde, postaraj sie to przekonwertować, bo mi wysyłanie tych filmików na neta zajmie w pi***u czasu na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Powiem tak - podkład do filmiku musi być dynamiczny :). Ja bym proponowal cos SOAD. ;). Np. B.Y.O.B :biggrin:. Dokladnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi