V12 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Tutaj moje filmiki palenie gumy RG 80 i takie tam przejazdzki ;) http://rapidshare.de/files/24542203/filmiki_suzuki.rar.html Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Może nie na temat, ale V12 mi sie wydaje, że twoja sygnaturka zupełnie nie pasuje do Twoich poglądów, mam na mysli temat o skuterach i to co tam pisałeś o demoludach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 całkowicie popieram markosa. ja już całkowicie pogubiłem w tym co pisze V12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ;) Tak ja to obrabiam i bedzie jeden suoer film.zbieramy material do 20 sierpnia.potem to zasysam i sklejam z Barim.i wrzocam na scigacz.pl.wiec do aparatow chlopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Dibo a dziewczęta już nie mogą ? ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ;) No jak nie pewnie ze moga a nawet muszą:Dmozxesz dac nawet swoje jakies pikantne fotki to zawsze dodaje smaku takim filmom :DKurwa juz widze jaki to bedzie hartcorowy film ]:)muze jusz mam upatrzoną ale to tajemnica :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) ;) No jak nie pewnie ze moga a nawet muszą:Dmozxesz dac nawet swoje jakies pikantne fotki to zawsze dodaje smaku takim filmom :P Ku*** juz widze jaki to bedzie hartcorowy film ]:)muze jusz mam upatrzoną ale to tajemnica :P chyba żartujesz :icon_question: Edytowane 29 Lipca 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Może nie na temat, ale V12 mi sie wydaje, że twoja sygnaturka zupełnie nie pasuje do Twoich poglądów, mam na mysli temat o skuterach i to co tam pisałeś o demoludach...Dobra dajcie juz spokój co do mojej osoby niech kazdy zajmie sie soba a bedzie dobrze ;) Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ja bym proponował żebyś zajoł się sobą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 chyba żartujesz wcale nie zartuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ja bym proponował żebyś zajoł się sobą :PSuchaj stary musisz jeszcze pozyc zeby zrozumiec nie które rzeczy ja napisałem niech kazdy zajmuje sie soba wiesz ile mnie obchodzi twoje zdanie.......*** teraz juz wieszI powtazam to nie jest temat moralność V12 a wy znowu zaczynacie na mój temat heheheh nawet swoja droga fajnie ze jestem taka kontowersyjna postacia ;) :P Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 zawsze i wszedzie sie taki nusi znalesc.dodaje uroku i pikanteri na forum.plus czasami powazne wkurwienie ;) ale to dobry objaw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 zawsze i wszedzie sie taki nusi znalesc.dodaje uroku i pikanteri na forum.plus czasami powazne wkurwienie ;) ale to dobry objaw :PCzłowieku co ty piszesz przeciez ja zamieściłem link do filmu a to koledze markosowi juz cos nie podobało ja nie zaczołem zresza nigdy nie zaczynam W tym dziale koledzy Markos i Arcer naj wiecej komentuja czyjes zdanie a nie potrafia byc tolerancyjni Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja jestem barrdzo tolerancyjna i nawet cierpliwa czasem więc spróbuję ci wytłumaczyć V12 o co chodzi ;)Nikt tu nie jest jakoś specjalnie nietolarancyjny czy nikt cie tutaj nie krytykuje `dla zabawy`. Ale poczytaj sam swoje posty i zauważ że czasem sam sobie przeczysz i ciężko zrozumieć o co ci chodzi. pozdrawiam :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Dibo: a to będzie tylko i wyłącznie stunt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi