bartex85 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ;) Witam mam do panstwa pytanie ponieważ kupilem sobie motorynke z silnikiem od jawki i poprostu gdy zrobilem sprzeglo biegi 1i 3 wys=akuja i nie wiem co sie stalo prosze o szybka odp pozdrawiam bartex85 :icon_razz: :icon_razz: :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mi w ogarze z silnikiem jawki 3 wyskakiwała, ale po przytrzymaniu przez pare sekund dźwigni biegów w dolnej pozycji już nie wyskakiwała :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 wyrobione zebatki (a wlasciwie to zabki ktore zazebiaja ze soba biegi, nie mylic z zebami odpowiedzialnymi za przeniesienie napedu na tychze zebatkach) druga opcja to wyrobiony automat zmiany biegow p.s.nast razem zakladaj w "mechanice 2T" bo robisz burdel na forum :icon_rolleyes: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Na początek polecam zapoznać się z zasadami panującymi na forum, działami itp. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 to pewnie automat jak napisali wyżejMiałem ten sam problem :) w jawceOdkręć te dwie śrubki mocujące automat od zmiany biegów i ustaw go idealnie na środku jeśli ustawienie na środku nie pomoże to poprzestawiaj w prawo ub w lewo automat (automat zmiany biegó ma minimalną regulację) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi