Pepper Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Teraz robią ceramikę, nie jakiś tam plastic śmastic. Nawet w kolorach można poprzebierać i kształty sa różne, kanciate ,obłe itp.:)Ale powiedziec komuś że potłukły Ci się kufry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Z sakwami jest dużo pierdolenia w przypadku mycia motocykla, dlatego tez ich nie lubię. Zamówiłem w firmie Tarbor torbe do szybkego montażu/demontażu na wymiar mojego bagażnika ( solo ). Mieści kurtkę, laptopa, fajki, portfel i komórkę, więc wszystko co niezbedne do jazdy wokół komina. Jak wytrzeźwieję, załacze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Z sakwami jest dużo pierdolenia w przypadku mycia motocykla, dlatego tez ich nie lubię. Zamówiłem w firmie Tarbor torbe do szybkego montażu/demontażu na wymiar mojego bagażnika ( solo ). Mieści kurtkę, laptopa, fajki, portfel i komórkę, więc wszystko co niezbedne do jazdy wokół komina. Jak wytrzeźwieję, załacze zdjęcie. A czemu problem? Jeżeli masz dobre sakwy, to po prostu myjesz i tyle (nic do środka nie powinno się dostać).Miałem Hepco Beckera i myłem jak popadło, łacznie z sakwami. Zero odbarwień, wlewania się wody itp. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A może tu znajdzie się rozwiązanie? Z tego co inni mówili bardzo miłe i fachowe podejście do sprawy. Robią prawie wszystko i to na indywidualne zamówienie. Po przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A może tu znajdzie się rozwiązanie? Z tego co inni mówili bardzo miłe i fachowe podejście do sprawy. Robią prawie wszystko i to na indywidualne zamówienie. Po przystępnych cenach. Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciach to wygląda dość...chałowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciach to wygląda dość...chałowato. No właśnie. Pokrywy sakw nie zachodzą na sakwę i sprawiają wrażenie wodo- i kurzoprzepuszczalnych. I, jak dla mnie, zbyt "kowbojski" wystrój.Śledzę różne wątki o tobołach i chyba jestem coraz bliższy zakupu sakw tekstylnych np. MotoDetail. Tak, żeby zakładac je tylko w miarę potrzeby.Czy do takich lub podobnych toreb potrzebne są jakieś stelaże, żeby ustrojstwo nie właziło w szprychy?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 na 95 % potrzebne są stelażę ( dla pewności) Wybrałęm to samo rozwiązanie jakieś 2 lata temu, kosztowało mnie 170 zł (sakwy) i troche pracy ( stelaże) - jestem bardzo zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Dzięki :clap:. Już wiem coraz więcej o tobołach i coraz bliżej decyzji.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi