Mikosław Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Jeśli chodzi o GS to pomocna może być ta stronka http://www.thegsresources.com/garage/gs_engine.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 a NSR 125 R?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a NSR 125 R?? skrót ten oznacza małego ścigacza ze stajni hondy o pojemności 125 cm... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja wiem że kawasaki crossy oznacza literą K* honda C* lub X* :biggrin: a suzuki DR łatwo skojarzyć bo nawsi mówią "der tym moto aż go zakatował" ;] ZZR to bladego pojęcia nie mam więc pewnie coś po japońsku :biggrin: albo ktoś pomyślał "tak brzmi kozacko" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ZZR to po :crossy: japońsku "paździerz" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ZZR to po :crossy: japońsku "paździerz" :biggrin: Tak jak PAZIE ! PAZIE NARAZIE ! ? :biggrin: to ma sens bo jak masz kawasaki to wsio zostaje w tyle ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi