enduromaster Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 sprawdź czy kosz się nie odkręciłwew i zew) bo to lubi się zdażać w exc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Kosz jest dokrecony odpowiednio i wew i zew. Znajomy mowi ze to wina luzu kosza miedzy tarczami, co o tym myslicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 rozbierałeś i sprawdzałeś czy tylko tak sądzisz ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Rozbierałem, bo robilem cały remont silnki, i dokręcilem to na chołe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A jak wyglada ten kosz w miejscach po ktorych chodza wypusty tarcz sprzeglowych.?To samo z zabierakiem jak wygladaja podciecia zabieraka w ktorym chodza wypusty przekladek ?No i jak wyglada twoja linka - obejrzyj czy czasem barylka nie stanela w dzwigni ( powinna miec mozliwosc ruchu wahadlowego ) i nie urywa ci poszczegolnych drucikow powodujac wydluzanie sie linki. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Linka od sprzęgła jest nowa, a kosz ma dosyc zjechane te rowki w ktorych tarcze chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No i to jest przyczyna twego ciagniecia sprzegla. Tarcze wybijaja rowki w prowadnicach kosza i potem mimo zniesienia nacisku sprezyn przez wcisniecie dzwigni sprzegla nie chca "odpuscic".Mozna probowac wyrownac prowadnice przez spilowanie rowkow pilnikiem, ale to robota dla cierliwych :icon_rolleyes: Poza tym nie mozna za bardzo zwiekszyc luzu w tych prowadnicach bo czym wiekszy luz tym szybciej powstana nowe rowki.Nowy kosz ci jest potrzebny po prostu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter19850207 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam! Jak na moje oko to tarcze plus reszta do wymiany! Ja też tak miałem, kupiłem moto i troszke ciągnęło, a potem więcej i więcej aż sprzęgło całe do wymiany, a to tylko przez moją głupotę i lenistwo, bo się nie chciało :icon_rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja uważam tak jak kolega wcześniej! Spróbuj te rowki troszke podpiłować. U kumpla w aprili tuareg rally sprzęgło nie dość że ciągnęło to iszarpało przy puszczaniu klamki. Rowki o których była mowa były już spore więc troszeczke je wygładziliśmy i pomogło. Obecnie jest nowy kosz i wszystko gra jak należy:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi