weterynarz Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Powodzenia !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) pogoda ma byc: http://pogoda.onet.pl/0,3617,38,miasto.html A jednak sie niesprawdziła!!! Pada... i bedzie padac wiec nie pojechałem:-( Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Właśnie wróciłem z Debrzna, tzn z trasy do Debrzna, jak to w VFR'ach bywa przy przebiegu ok 45kkm pada regulator napięcia, prądy sie pokończyli i ... 150km busem do garażu. Oczywiście stałem czekając na kolesi z busem i widziałem jak motobracia :icon_razz: mnie mijają i nic, parę godzin na deszczu, tylko jeden kolo na VF750 się zatrzymał, ale pewnie dlatego , że miał grubo po 50'ce - pozdro.Moto już zdiagnozowane, moduł nie oberwał - mam nadzieję, że się przednio baiwcie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Strasznie leje dzisiaj w Trójmieście dosłownie oberwanie chmury,zlotowicze w Debrznie trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Halooooo, Debrzno !!! jak pogoda bo za godzinkę wyruszamy ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Halooooo, Debrzno !!! jak pogoda bo za godzinkę wyruszamy ???????podobno lipa cały czas pada, ale zycze powodzenia i bezpobremowej i bezpiecznej drogija zostaje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hejka. Juz po zlocie. Ja jak zwykle świetnie sie wybawiłem po pachy. pogoda mi nie przeszkodziła w imprezie. Karzeł chrzest perzeszedł dzielnie i stał sie rasowym motocyklistą:) Ci co nie byli na zlocie to niech żałuja :buttrock: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No naprawde super zabawa !!!!!!!!!!!! Nie chce mi sie teraz nic pisac, potem moze napisze relacje :) . Pozdro dla calej ekipy z Piły, wszystkich ludzi z forum a w szczegolnosci dla kolezanki Agabusa ktora dzielnie pokonała traske w deszczu i dotarła na zlot. Była jedna z nielicznych a moze jedyna kobieta ktora przyjechała sama na motocyklu. Naprawde szacunek :buttrock:. Palenie rowa Karzeł dzielnie przeszedł tylko potem chłopak sie nie mogl z tego błota domyć :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 palenie rowa widowiskowe - jestem pełnoprawnym bikerem !! :) Z umyciem siebie nie miałem problemów - wskoczyłem do jeziorka gorzej było z motociuchami... :buttrock: Mimo fatalnej pogody, zalanych namiotów ciuchów i innych rzeczy zlot uważam za udany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 palenie rowa widowiskowe - jestem pełnoprawnym bikerem !! GRATULUJE CI KARZEŁ :crossy: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No, naprawdę super zlot! W przyszłym roku na pewno sięwybierzemy, ale większą ekipą. Niestety przez deszcz połowa odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No naprawde super zabawa !!!!!!!!!!!! Nie chce mi sie teraz nic pisac, potem moze napisze relacje :crossy: . Pozdro dla calej ekipy z Piły, wszystkich ludzi z forum a w szczegolnosci dla kolezanki Agabusa ktora dzielnie pokonała traske w deszczu i dotarła na zlot. Była jedna z nielicznych a moze jedyna kobieta ktora przyjechała sama na motocyklu. Naprawde szacunek :biggrin:. Palenie rowa Karzeł dzielnie przeszedł tylko potem chłopak sie nie mogl z tego błota domyć :biggrin:. no ja tez nie widzialam zadnej motocyklistki-kierowcy.......same plecaki...a sadzilam,ze bedzie okazja pogadac z takowa...moze w przyszlym roku..bo na pewno tez sie wybiore,juz teraz wiem,ze bez wzgledu na warunki pogodowe...a koncert w sobote byl rewelacyjny:)....ale to subiektywne odczucie...wystawiam temu zlotowi 100% pozytywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no ja tez nie widzialam zadnej motocyklistki-kierowcy.......same plecaki...a sadzilam,ze bedzie okazja pogadac z takowa...moze w przyszlym roku..bo na pewno tez sie wybiore,juz teraz wiem,ze bez wzgledu na warunki pogodowe...a koncert w sobote byl rewelacyjny:)....ale to subiektywne odczucie...wystawiam temu zlotowi 100% pozytywa:)Agabusa zadziwiasz mnie . Bravo! padam do stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Agabusa zadziwiasz mnie . Bravo! padam do stóp. Nie no...wole,zebys tego nie robil, pewnie bym sie niezle zmieszala...hehehehehe:)....W przyszlym roku nie odpuszczaj sobie ....ja moze sie troche nakrecilam, bo pierwszy raz bylam uczestnikiem takiej imprezy,ale jak widzisz wiecej osob sie tak wypowiada na temat Debrzna. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ludziska to był jump!!!!!Gorzej było z koordynacją w niedzielę i do tego zaszufladkowałem się w połowie drogi do Wałcza ( padła pompka paliwa i dupa, powrót na pace ciężarówki). Jak stałem uziemiony minęło mnie kilku motongowców ale zlali sprawę, odmachali i tyle ich widziałem, he,he. Samo życie...... Za to chętnych do pomocy nie brakowało, policjanci, blaszaki, jeden niemiec na motongu....Warto było przyjechać, pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie dla ludzi z Miastka!!!! Do następnego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi