pyzdra1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Chłopaki ale wtopa!!! Zapomnieliśmy całkowiecie o chrzcie Agabusy, Przeciez ona też była pierweszy raz na zlocie!! Karłowi sie nie upiekło i dał rade.Hmm trza coś nad tym pomysleć:icon_mrgreen: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Chłopaki ale wtopa!!! Zapomnieliśmy całkowiecie o chrzcie Agabusy, Przeciez ona też była pierweszy raz na zlocie!! Karłowi sie nie upiekło i dał rade.Hmm trza coś nad tym pomysleć:icon_mrgreen: He he...uchowalam sie...ale ustalilismy z Harybem,ze sama trasa moze byc chrztem (ulewa non stop)....Ale jesli na to nie idziecie..:lalag:....to przyszlym razem ubiore sie jak trzeba (tzn.kombi jakby co):icon_mrgreen:...i wymyslajcie do woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No kurde , a tak blisko mieliśmy namioty. A chrzest odbywa sie w negliżu:P Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) a zapodalby ktos jakies fotki ze zlotu:).....bo ja aparatu z tego wszystkiego zapomnialam:).. noooooo...ja Wam dam nago:).....full kombi musi byc..i robta co chceta:)...moge nawet plywac w jeziorze..:icon_mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 eee to to nie ma sensu :icon_mrgreen: Ja mogłem być w skórach, ale Ty ? Przedstawicielka płci pięknej? Nieee - obowiązkowo w negliżu :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a zapodalby ktos jakies fotki ze zlotu:).....bo ja aparatu z tego wszystkiego zapomnialam:)..noooooo...ja Wam dam nago:).....full kombi musi byc..i robta co chceta:)...moge nawet plywac w jeziorze..:icon_mrgreen:Napisałem w negliżu a nie nago, a to różnica no ale jak sie już upierasz to może być nago :icon_mrgreen: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) jeden niemiec na motongu....WhiskyBoy, czasem może nie gościu na czerwonym intruzie ????? Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja nie widziałam jak Karzeł miał palenie rowa :icon_mrgreen: tylko rumcajsa jak zawsze widzialam , Agabusy tesh nie poznałam , chyba musze przestac pić..... W kazdym razie pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja nie widziałam jak Karzeł miał palenie rowa :icon_mrgreen: tylko rumcajsa jak zawsze widzialam , Agabusy tesh nie poznałam , chyba musze przestac pić..... W kazdym razie pozdrawiam :icon_mrgreen: No kurde bylas, a ja nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Napisałem w negliżu a nie nago, a to różnica no ale jak sie już upierasz to może być nago :icon_mrgreen: ech rozmazyliscie sie chłopaki !!!! :icon_mrgreen: zrobiłem z 3 fotki ale musze pozbierac zdjecia od kolegów którzy byli aktywniejsi w fotografowaniu to ciutke potrwa. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Agabusa napewno bedzie jeszce nie jedna okazja zeby sie poznać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 WhiskyBoy, czasem może nie gościu na czerwonym intruzie ????? Nie, srebrny plastik był........i w porzo....... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 I jak z fotkami?..zapodalby ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniu Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No i działo się.... kto był to wie... póki co mogę kilka fotek zarzucic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Wrzuć, wrzuć bo jeszcze zadnej fotki z tego roku nie widziałem ;) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi