gozdzik77 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam.Jakie są możliwości wyregulowania zawieszenia w suzuki rf600r.wydaje mi sie przód mam zbyt miekki bo zdarza sie że zawieszenie mi dobija do końca. Z tyłu jest lepiej ustawione jest twardsze.Jak to wszystko ustawić?prośba o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 zakładając że masz wszystko sprawne najlepiej by było zwiększyć napięcie wstępne sprężyn lub zwiększyć siłe dobicia amortyzatorów wszystko niestety musisz robić metodą prób i błędów :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Oprócz regulacji duże znaczenie ma również stan oleju w lagach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi