kilu Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Jak spalic dobrze gume na takim skuterku jakYamaha Aerox R? Model 2002. Jest to automat i rwie mi go do przodu przy kazdej probie. Jest odblokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 ku*wa..... :) bez obrazy, ale to trochę śmieszny temat... na takim skuterku musisz sie przechylić do przodu, zacisnąć przedni hebel i odkręcić gaz na max-a. to jest cał filozofia :D musisz mieć suchą nawieżchnię pod przednim kołem żeby Ci nie uciekło... jeśli przechylisz sie mocno do przdu i zrobisz to co Ci napisałem to napewno spalisz kapcia :twisted: powodzenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Ja was kurna nie rozumiem co jest takiego podniecającego w niszczeniu sobie opony? macie za dużo kasy czy lubicie zmieniac gumy? :evil: równie dobrze mozecie sobie bak przedziurawić i wrzucic tam zapałke. (głupie to ale co tam :)) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 22 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Jest u nas zlot i chce zdobyc puchar w paleniu gumy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 podjezdzasz do sciany i gaz, przynajmniej przednie kolo nie ucieka i nie trzeba naciskac przedniego hamulca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 no tak, tylko, że tyłe skuterka skacze Ci jak zajączek... jeśli chcesz zdobyć puchar w paleniu gumy to nie wystarczy tylko stanąć w miejscu i spalić kapcia... pewnie niektórzy będą robić przy okazj palenia laczai różne tricki... palenie gumolca z nogami na kierownicy, ,,kółeczka", palenie gumy na baku... i różne takie.. musisz sie dobrze przygotować :) powodzenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 22 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 o kurde jest w sieci gdzies spis tych "typow palenia gumy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 raczej nie ma... te tricki są bardzo często wymyślane przez samych motocyklistów i ich spisanie jest nie możliwe ze względu na ich ilość i różnorodność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 zacznij smalić lacza, rękoma trzymając kierownice i nadal smaląc zsiąść ze skutra i uklęknąć obok :evil:muszisz pomysleć na tym najlepsze są wymyślone przez siebie bo oryginalne przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 hm... no nei wiem... jeśli jestem zaawansowany w takich trickach to możesz próbować, ale na początku naucz sie palic gumolca ,,tradycyjnie"... potem możesz kombinować, chyba, ze chcesz szybko przyozdobic swój sprzęcik śladami delikatnego szlifu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 http://www.medium.pl/fm/s-burnout.html zobacz tutaj!!a jak nie wchodzi to wejdź na www.skuter.de.vu i kliknij na triki tam jest wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Witam.Hm kilu odradzam Ci palenie gumy taką 50.Po co katowac sprzęt ?? Wiesz jak ja spaiłem gume na 50 ccm ??Dałem moto na podnożki. Zapaliłem odkręciłem manetke na max po czym opusciłem tył, zrobiłem nawet półkole w taki sposób. Ale do dziś zastanawiam się po co ? :roll: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 No i następny dres wyrośnie.... bardzo dobry pomysł. Spal gumę. Najlepiej pod blokiem w środku nocy. Może Cię ktoś dogoni ... nie będziesz miał więcej problemu ze skatowanym kapciem i całym sprzętem oblepionym w spalonej gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Ludzie - ja chce tylko na zlot sie nauczyc palic gume, a nie jak tylko wsiade na moto juz palic. aha i vx - nie wyzywaj mnie od dresow - ok? ja nie jestem pojebanym baranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Ja Cie Kilu rozumiem. Ja akurat na swoim skuterku nie pale gumy, ale robie cos takiego na ziemi (zrobi sie tylko dziura) bo szkoda mi opony zdzierać. No raz spróbowalem tak troszke :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi