hondacube Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 czescjak w temaciei drugie pytanie czy przewody hamulcowe maja takie same, zunifikowane srednice koncowki? tzn. czy jakakolwiek pompe hamulcowa da sie podpiac pod jakikolwiek przewod? (pomijajac wydatek pompy, zacisk itd. chodzi o srednice sruby na wyjsciu.) dzieki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 wymiar z tematu dotyczy średnicy cylindra co do rugiej części to powinno być z unifikowane chociaż w samochodach zdażają sie różne średnice jak i różne rodzaje stożów uszczelniających ale za to nie ma problemu z zakupem przejciówki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacube Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) OK, dzieki! to poprosze jeszcze o opinie: mam okazje tanio kupic nowa pompke hamulcowa Brembo 13mm i przewod stalowychce to zamontowac zamiast tego co mam w tej chwili (pompa dead, nie ma zestawu naprawczego, przewod do wymiany)a zostawic stary zacisk (stan OK), jak myslicie, bedzie dzialac? ew. na co zwrocic uwage? wszelkie uwagi, komentarze - mile widziane, beda dla mnie duza pomoca!!! AHA zacisk jest jednotloczkowy :banghead: Edytowane 20 Lipca 2006 przez hondacube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Na jeden jednotloczkowy zacisk powinna dzialac.Standart do podwojnych zaciskow to 3/4 cala czyli ponad 19 mm. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 OK, dzieki! to poprosze jeszcze o opinie: mam okazje tanio kupic nowa pompke hamulcowa Brembo 13mm i przewod stalowychce to zamontowac zamiast tego co mam w tej chwili (pompa dead, nie ma zestawu naprawczego, przewod do wymiany)a zostawic stary zacisk (stan OK), jak myslicie, bedzie dzialac? ew. na co zwrocic uwage? wszelkie uwagi, komentarze - mile widziane, beda dla mnie duza pomoca!!! AHA zacisk jest jednotloczkowy :clap:a jaką średnice masz w tej chwili :biggrin: bo to dosyć ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi