mikoch Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No więc decyzja zapadła. Jutro koło 11.00 ruszam, no chyba, że będzie lało. Mam nadzieję że 2 podejście się uda i nie będę musiał czekać do 3 podejścia. Do zobaczenia zatem. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 NO I POJECHALI :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 No i znowu nie bylo ekipy, wiec se wczoraj sam polecialem. Pogoda dopisala, sloneczko swiecilo i bylo z 50 maszyn. Spory ruch na torze , co chwile wyprzedzanie, ale ani jednej gleby nie widzialem. Szans nie daly mi tylko 2 R1 z pucharow i jeden Srad 1000. Jesli ktos jest chetny na jakis nast. poniedzialek - piszcie. Z tym ze ja teraz biore sprzeta na przyczepke (a mieszcza sie 2) :) a ja nie mam amortyzatorow :) Ale w nastepnym sezonie... nie podaruje. Jeszcze zanim kupilam motur to planowalam, ze pojade nim na tor, wiec.... nie podaruje :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 No i byly my na Torze i calkiem zacnie bylo. W prawdzie rekordu nie pobilem, ale chociaz nauczylem sie podpierac sprzeta kolanem w zlozeniu zeby sie nie polozyl. Latanko fajne , wyprzedzilem z 35 motorkow ;) Szkoda tylko ZXRki , bo plasticzki sie poszly jeee..... No i szacun dla Mikocha za 2:00 :) na pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ja pojade XV ale mam pytanie jak długi jest odcinek prostej?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ja pojade XV ale mam pytanie jak długi jest odcinek prostej?? :> Tak z 15 sekund potem trzeba heblować ;) No i byly my na Torze i calkiem zacnie bylo. W prawdzie rekordu nie pobilem, ale chociaz nauczylem sie podpierac sprzeta kolanem w zlozeniu zeby sie nie polozyl. Latanko fajne , wyprzedzilem z 35 motorkow smile.gif Szkoda tylko ZXRki , bo plasticzki sie poszly jeee..... No i szacun dla Mikocha za 2:00 smile.gif na pierwszy raz No dzięki :) skromnie liczyłem za pierwszym razem na 2:05 ale się w końcu rozpędziłem do tych 2:00Byłem tylko mocno zdziwiony ilością gości wolniejszych ode mnie. Z pojazdów w klasie V2 uciekłeś mi tylko TY.Nie dorwała mnie nawet aprilla RSV.No i zawsze myślałem że prześwit w VTR jest niebotyczny...............................Myliłem się. Jest stanowczo za mały. :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Czy ktoś wybiera się na trening poniedziałkowy dnia 18 września b.r. ? Pogoda ma sprzyjać (wg obecnych prognóz), a że może to byc ostatnia okazja do odwiedzenia toru w tym roku... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Czy ktoś wybiera się na trening poniedziałkowy dnia 18 września b.r. ? Pogoda ma sprzyjać (wg obecnych prognóz), a że może to byc ostatnia okazja do odwiedzenia toru w tym roku... :icon_mrgreen: Lecisz na kolach czy przyczepka?? Bo jak przyczepka to może bym się przyczepił do przyczepki ;) Kto wie? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Lecisz na kolach czy przyczepka?? Bo jak przyczepka to może bym się przyczepił do przyczepki :flesje: Kto wie?jadę na oklep :smile: mam po środku opon od cholery zbędnego bieżnika :D aczkolwiek jakby się udało zorganizowac busa/przyczepkę, nie protestowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jadę na oklep :smile: mam po środku opon od cholery zbędnego bieżnika :D Możemy zamienić sie "kapciami" :flesje: jestem już w domu ufffff....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Możemy zamienić sie "kapciami"BT020 :D odpada :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 BT020 :D odpada :smile:A może będąc w Poznaniu odwiedzisz kumpla co? Piwko, fotki ze Szwajcarii,nocleg itp Zapraszam :flesje: MamutP.s oczywiście pracuje, więc siłą rzeczy dopiero wieczór wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 A może będąc w Poznaniu odwiedzisz kumpla co? ba! naturliś-dzieki za propozycję :flesje: może wystawisz ciężką artylerię i spotkamy się na torze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 dziś kolejne 700km na koła, było przezarąbiaście!!! ekip sporo, paciaków także. najwięcej gleb przed trybunami oraz na obu patelniach. opona na (moje) zakończenie sezonu torowego rytualnie zjechana do zera :icon_razz: ps.Miłosz, żałuj, oj żałuj :notworthy: pps.szkoda Tomku-vel Mamucie, że tym razem nie udało nam się zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 dziś kolejne 700km na koła, było przezarąbiaście!!! ekip sporo, paciaków także. najwięcej gleb przed trybunami oraz na obu patelniach. opona na (moje) zakończenie sezonu torowego rytualnie zjechana do zera :icon_razz: ps.Miłosz, żałuj, oj żałuj :notworthy: pps.szkoda Tomku-vel Mamucie, że tym razem nie udało nam się zgrać. Witam! Niestety pozostaje nam tylko żałować. Może następny rok przyniesie jakieś zmiany na lepsze. I z większą "paczką" pojeździmy na torze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi