qba Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 "Historia motocykla, pojazdu, który zmienił świat i wprowadził nowy styl życia. O swoich maszynach opowiadają konstruktorzy i użytkownicy. Ponadto w programie m.in.: wyścigi TT na wyspie Isle of Man." Moze bedzie ciekawe :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Z checia to obejrze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A ja też obejrze nic do stracenia. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 moze ktos to nagrac? nie bede mógl tego obejrzec w TV,a chcialbym to zobaczyc.dzieki i pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ide oglądać mam 18 minut spóźnienia, może jeszcze będzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Tez idę oglądać mam 21 min spóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Było warto program byl bardzo fajny :banghead: i do tego w tvp 3 ho ho :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 oglądałem, fajne było i ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) miałem 19min spóźnienia :banghead: troszkę histori motocykli warto poznać w skali 1-10 daje 5,5 Edytowane 19 Lipca 2006 przez Marcin Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Takie powinny być filmy o motocyklistach. Niezwykle ciekawy i obszerny materiał. Przekrojówka poprzez historię, sport, rozwój konstrukcji aż do rodzinnego spędzania czasu na jednośladach. Negatywna strona motocyklizmu też znalazła miejsce, ale bardzo marginalne. Bardzo interesująca była część analizująca wpływ filmów fabularnych z motocyklistami w rolach głównych, na rozwój i upodobania swiatka motocyklowego. Naprawdę warto było obejrzeć. Edytowane 19 Lipca 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 I co ma to ktos nagrane?? Bo ze wzgledu na swe polozenie nie mam takiej mozliwosci, w Irlandii nie ma TVP 3 a szkoda :banghead:. Jak jest gdzies na serwerze to prosze o info. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 malo interesujace ale bylo pare tematow ktore ogladalem z zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Program bardzo mi sie podobal, chociaz nie bylo zbyt wiele o plastikach. Program mial na cielu przedstawic historie powstania motocykla, byly ten pokoazana pierwsze marki i ich pierwsze konstrukcje, uwazam ze program bardzo dobry tylko troche zbyt wiele o Cruiser'ach było no ale to juz rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Cóż, czy komuś udało się nagrać ten program... Jeździłem wtedy na motorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Nie da sie zmiescic ponad 100 lat histori motocykli w ciagu jednej godziny, wiec nie wiem czego sie spodziewaliscie, ale moim zdaniem program byl naprawde fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi