zoltecek Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 w dniach 27-30.07tu sa szczegóły http://vboyen.republika.pl/ my jedziemy prawdopodobnie w 3 wszyscy na enduro jezeli ktos by przejezdzał przez olsztynek to moglibysmy razem wyruszyc :wink: CHEERS :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Przyłączam się do pytania. Kto z 3 miasta jedzie do Gizycka? Prawdopodobnie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 widze ze duzo nas jest :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witammam zamiar jechać ale to trochę z innej strony może się stykniemy na zlocie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krizu Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam,Jade z Bielska na transalpie. Chetnie sie do jakiejs ekipy dolacze. pzdr Krzychu 606 857 349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja akurat będe żeglował w tamtych rejonach, może uda się zawitac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja ruszam z wawy/legionowo. Ekipa narazie 5 sprzetow. Chetni na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witnia Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 na 99% wiem ze z Oruni jedzie 5 osób na enduro, a ja sie zastanawiam wyjazd w czwartek :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 ja lece z olsztyna pewnie razem z zolteczkiem.. Pawel.. lecimy lasami czy asfaltem? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 I ja na enduro :) Honda Dominator, jeszcze się nie dogadywaliśmy z chłopakami co do wyjazdu, ustalimy coś pod koniec tygodnia ale pewnie kilkuosobowa grupa się na pewno zbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 obgadalem sprawe z żółteczkiem.wylatujemy z olsztyna ok godziny 11 w czwartek 27.07jezeli ktos sie chce podczepic to zapraszamy.predkosc przelotowa jak niedzielni kierowcy jadacy na wczasy - miedzy 90 a 110 kmh. lecimy traska: olsztyn - barczewo - biskupiec - mragowo - ryn - gizycko jak cos to dzwoncie na 694 049 311 albo na moje gadu pozdro i dozo na zlocie :)ja juz motocykl przygotwuje, na szybkiego spawam stelaze na bagaz itp, kapcia na spalenie tez mam ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 poszła zmiana i jedziemy ok 14 czyli +/- iles czasu jak ktos chce sie przyłaczyc to no problem predkosc nie wazna :) pozdro :wink: CHEERS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 predkosc nie wazna :) jak niewazna?!? przeciez ja wiecej niz 140 tym swoim klocem nie wytne, a tu jeszcze z 20 kilo toreb bedzie ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi