migdal Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 :biggrin: Już jestem gotowy i godny do nazywania się motocyklistą ,wkońcu doczekałem się na swoje ukochane cudo.Do tej pory czytałem i obserwowałem forum nie pisałem bo nie miałem prawa nie byłem zmotoryzowany ,ale teraz zaczynam.Właśnie dziś przyjechało do mnie moje cudo i zaczynam na nowo się uczyć jeżdzić ,adrenalina osiągneła apogeum, tylko żeby dekiel wytrzymał .Wieczorkiem zdam relacje z pierwszego dnia . Narka pozdrawiam wszystkich motocyklowych Braci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 :biggrin: Już jestem gotowy i godny do nazywania się motocyklistą ,wkońcu doczekałem się na swoje ukochane cudo.Do tej pory czytałem i obserwowałem forum nie pisałem bo nie miałem prawa nie byłem zmotoryzowany ,ale teraz zaczynam.Właśnie dziś przyjechało do mnie moje cudo i zaczynam na nowo się uczyć jeżdzić ,adrenalina osiągneła apogeum, tylko żeby dekiel wytrzymał .Wieczorkiem zdam relacje z pierwszego dnia . Narka pozdrawiam wszystkich motocyklowych Braci :biggrin:GRATULACJE!!! no i szerokosci oczywiscie;)Drag Star 1100 jest juz "ciut" pod dupą:clap::icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoko Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Gratuluje!!! Z niecierpliwoscia czekam na relacje gdyz nie ukrywam sledzilem Twoje posty na forum.Z racji podobienstwa wieku, preferencji motocyklowych, podobnych dylematow co do wyboru a takze przerwy w ujezdzaniu 2oo.( Duzo tych podobienstw cos :wink: ) Szerokiej i rownej zycze!! pozdrawiamspoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 :wink: Już jestem gotowy i godny do nazywania się motocyklistą ,wkońcu doczekałem się na swoje ukochane cudo. Gratuluje sprzęta i zyczę dużo radości i nawiniętych kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Udzielaj się jak najczęściej ...i frajdy z jazdy ..... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Gratulacje , i dużo wrażeń na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 nic tylko pogratulować :wink: do zobaczenia :icon_biggrin: na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Witam dzięki za wsparcie a jak minoł pierwszy dzień rewelacja, choć jeżdziłem bardzo krótko ale adrenalina na maksa piękny sprzęt myślę że się polubimy to znaczy on mnie bo ja już go lubie. Dziś dopiero będzie AC ale stawki za......ste kupa wariatów spadam do pracy narka :wink: Edytowane 17 Lipca 2006 przez migdal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No to gratulacje szerokiej drogi. Miejmy nadzieje ze moto przeysporzy Ci wielu szczeliwych chwil. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Gratuluje wspaniałem maszyny. Przy takiej pojemności to się zaczyna jazda :wink: - tylko jeździj z głowąPrzyjemnej, bezwypadkowej jazdy i szerokich dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 gratulacje, nie przepadam za tego typu sprzętami, ale każdemu by sie zapewne oko cieszyło na widok takiego sprzeta. gratulacje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gratuluję. Do zobaczenia na szlaku. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 hmm ...................gratulacje, powodzenia i do zobaczenia w Olsztynie - często tam bywam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 gratuluję!wszyscy znamy to uczucie. pierwsza jazda...a ja ci życzę jak najmniej adrenaliny, a jak najwięcej frajdy z jazdy :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 migdal, rozumiem, ze nie jesteś w stanie rozstać się z moto i tracić czas przy kompie, ale ciekawią mnie Twoje doświadczenia. Zrozumiałem, że praktycznie drag jest Twoim pierwszym sprzętem. Jak dajesz sobie radę z jego wagą i momentem obrotowym. Pytam, bo za chwil parę będę miał podobny ambaras na głowie. Miotałem się przed podjęciem dezyzji, ale miłość do draga wygrała ze wszystkimi lękami. Daj trochę szczegółowych informacji jak to jest z opanowaniem tego smoka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi