panas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich motocyklistów!! :biggrin: W poniedziałek pdchodzę do praktycznego egzaminu znaczy chciałbym ukończyć kurs kat A z wynikiem pozytywnym . Ludzie jestem kierowcą od 18 lat a boję się jak uczniak .Proszę o słowo wsparcia ,bo im bliżej finału tym gorzej.Trzymajcie kciuki pozdrawiam wszystkich :clap:Myśle że zupełnie nie potrzbnie się nakręcasz... pamiętaj spokój przede wszystkim!!! :biggrin: Straszny stres i strach który znikną wtedy gdy wsiadłem na egzaminacyjną (jeszcze MZ-te) potem wszystko bylo elegancko. Ósemka wydawała mi się 2 razy większa :D a na miescie cisza i spokój. I tobie też tego życzę:biggrin: Tylko mówię bez zbędnej paniki :PDokładnie to tak samo jak i w moim przypadku... gdy już siedziałem na egzaminacyjnym moto to odzyskałem pewność siebie, i powoli przechodziłem pozytywnie przez kolejne etapy egzaminu a teraz... cieszę się z posiadania prawka i dlelektuje jazda na legalu!!! :icon_evil: Edytowane 16 Lipca 2006 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witaj!No coz....Grunt to cieply silnik(-:Potem to juz z gorki!!!!Zycze powodzenia!Bedzie dobrze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Na egazaminie się nie stresuj, podejdź do tego jakby była to kolejna godzinka jazdy na kursie.Nie ma nic gorszego jak zadręczać się myślami typu: "abym tylko nie popełnił błędu" bo wtedy na pewno taki popełnisz i to nie jeden.Trzymaj się stary a po egzaminie pochwal się, że zdałeś i jestes pełnoprawnym motocyklistą!POWODZENIA!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 LUUDZIEEEE ZDAAAŁEM DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA DOBRE SŁOWA PORADY I WSPARCIE A TOBIE CIASNY BANIAKU ŻYCZĘ TEGO SAMEGO CO SPOTKAŁO MNIE DZIŚ -ZDAŁ PAN GRATULUJĘ .POZDRAWIAM WSZYSTKICH :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO TERAZ NIC TYLKO :wink: (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 To wielkie gratulacje. Ja po dzisiejszej teorii czekam na praktykę do końca sierpnia. Tobie życzę szerokiej drogi na legalnej ścieżce motocyklizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 WITAJ WŚRÓD NAS STARY! :D MÓWIŁEM, ŻE CI SIĘ POWIEDZIE! :banghead: POWODZENIA NA TRASIE!!!! !!! !!! !!! !!! G R A T U L U J Ę !!! !!! !!! !!! !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Gratulacje!!!!! jeszcze tylko trzeba te bardzo długie dwa tygodnie odczekać i można sobie śmigać do woli :banghead: powodzonka i do zobaczenia gdzieś na trasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Gratuluje. Tylko nie jeździj bez prawka dopuki go nie dostaniesz do ręki. Nie warto ryzykować jak się juz zdało i lepiej poczekać te dwa tygodnie. A potem rozkoszuj się jazdą do woli.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 ja prawko odbieram we wtorek i własnie jak mnie zlapia przed wtorkiem do dupa bedzie :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 To się powstrzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 no to pewnie ze poczekaj do wtorku a pózniej już tylko :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 no to pewnie ze poczekaj do wtorku a pózniej już tylko :icon_exclaim: :biggrin: :bigrazz:dzięki wszystkim napewno zaczekam ,mam nadzieję że Ciasny Baniak zdał spotkamy się na trasie jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 gratulacje gratulacje, eh.. to jeszcze przede mną, ale dopiero jak sobie sam zarobie kaske na kurs , czyli jeszcze troche zejdzie :icon_exclaim: ale dla ciebei gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie martw się poradzisz sobie a satysfakcja jest murowana powodzenia pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi