Skocz do zawartości

Będę zdawał

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich motocyklistów!! :biggrin: W poniedziałek pdchodzę do praktycznego egzaminu znaczy chciałbym ukończyć kurs kat A z wynikiem pozytywnym . Ludzie jestem kierowcą od 18 lat a boję się jak uczniak .Proszę o słowo wsparcia ,bo im bliżej finału tym gorzej.Trzymajcie kciuki pozdrawiam wszystkich :clap:

Myśle że zupełnie nie potrzbnie się nakręcasz... pamiętaj spokój przede wszystkim!!! :biggrin:

Straszny stres i strach który znikną wtedy gdy wsiadłem na egzaminacyjną (jeszcze MZ-te) potem wszystko bylo elegancko. Ósemka wydawała mi się 2 razy większa :D a na miescie cisza i spokój. I tobie też tego życzę:biggrin: Tylko mówię bez zbędnej paniki :P

Dokładnie to tak samo jak i w moim przypadku... gdy już siedziałem na egzaminacyjnym moto to odzyskałem pewność siebie, i powoli przechodziłem pozytywnie przez kolejne etapy egzaminu a teraz... cieszę się z posiadania prawka i dlelektuje jazda na legalu!!! :icon_evil:

Edytowane przez panas

Na egazaminie się nie stresuj, podejdź do tego jakby była to kolejna godzinka jazdy na kursie.

Nie ma nic gorszego jak zadręczać się myślami typu: "abym tylko nie popełnił błędu" bo wtedy na pewno taki popełnisz i to nie jeden.

Trzymaj się stary a po egzaminie pochwal się, że zdałeś i jestes pełnoprawnym motocyklistą!

POWODZENIA!!! :biggrin:

Gratuluje.

Tylko nie jeździj bez prawka dopuki go nie dostaniesz do ręki. Nie warto ryzykować jak się juz zdało i lepiej poczekać te dwa tygodnie.

A potem rozkoszuj się jazdą do woli.

Pzdr