EnduroMax Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 WitamW koncu stalem sie posiadaczem klasyka :icon_mrgreen:Moja wybranka jest MZ TS 150. Niestety z jej kompletnoscia lipa. Stala z 10 lat nie ruszana. Wczesniej zadko jezdzona. Ma nieorginalna przednia lampe i blotnik bo przezyla stluczke z "milicjowozem". Bede sie staral doprowadzic ja do pelnego oryginalu!Zdjecia w najblizszym czasie.Teraz czas rozpoczac kompletowanie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Pogratulować zakupu. Kiedyś miałem ale silnik od ts 150, nie narzekałem na niego. Jak się dobrze złozy to i pochodzi. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Moja wybranka jest MZ TS 150. Niestety z jej kompletnoscia lipa. Stala z 10 lat nie ruszana. Wczesniej zadko jezdzona. No to pogratulować :biggrin: jak mało jeżdzona to chyba nei jest tak zuzyta?? No to milego kompletowania i szerokiej drogi i cysterny paliwa za darmo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jutro zaczynam kompletowac. A moze pokusze sie o jakas wersje specjalna jesli takowe byly?Musze poszukac.Pozdrawiam! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Gratuluje zakupu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 pogratulowac ! :wink: .. heh a mi taka gwizdneli spod nosa za 150 zł, a w stanie byla perfekt caly oryginał + dokumentacja. dziadzio chcial sie pozbyc i sie pozbyl szkdoa ze nie trafila w moje rece ;-) pozdraiwam pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A moze pokusze sie o jakas wersje specjalna jesli takowe byly?Rób na milicję, będziem mandaty wlepiać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 kiedys mialem taka ts 150 (o ile dobrze pamietam rocznik 85). W sumie spoko jezdzi. Sprzedalem ja, jakies 7lat temu, zarejestrowana za 200zl. Jedynie co zle wspominam to ladowanie, kierunkowskazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 kiedys mialem taka ts 150 (o ile dobrze pamietam rocznik 85). W sumie spoko jezdzi. Sprzedalem ja, jakies 7lat temu, zarejestrowana za 200zl. Jedynie co zle wspominam to ladowanie, kierunkowskazy. Jak byś mi za tyle sprzedał to bym cie po rekach całowal :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak byś mi za tyle sprzedał to bym cie po rekach całowal No w sumie kupiec znalazl sie bardzo szybko- mozliwe ze przez ta cene. Ja chcialem sie pozbyc moto, gdyz ubezpieczenie bylo dosc wysokie,a i tak maszyna stala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi