motowojtas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 no to gratuluje gs fajne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 :icon_mrgreen: gratulacje :icon_eek: fajne sprzęcicho po fotach widać że z dobrej ręki :buttrock: jeśli można spytać ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 GS! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 :biggrin: gratulacje :biggrin: fajne sprzęcicho po fotach widać że z dobrej ręki :clap: jeśli można spytać ile dałeś? Zapłaciłem 5000. Warto było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 :biggrin: jak chodzi tak jak wygląda to za tą kasę napewno było warto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 no no no i kolejne GS500 , gratuluje, bardzo miły sprzecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 nie pozostaje nic , jak tylko gratulować , a wiec GRATULUJE-ładny sprzęcik , oby latał jak dzik po polu :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Jak na razie lata i to bardzo dobrze. Silnik działa bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Mam do was taką prośbę, czy nie ma może ktoś serwisówki po polsku do GS 500 ? ? ? Bo nie mogę znaleźć a w niemieckim języku nie chce mi się grzebać. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Mi sie bardzo podoba GS'ka 500. Fajny motor naprawde. A ty Prog masz naprawde super egzeplarz ;) zazdroszcze ci :) Nie ma co za rok biore SUZUKI GS500 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Witam, gratuluje gratuluje :) wyglada zupełnie jak mój i kostka brukowa przed domem podobna, zastanawiałem sie czy to naprawde nie mój??!!! ;) :wink: :) ale nie :D mój jest młodszy :crossy: przynajmniej tak ma napisane bo wizualnie nie rózni sie wiele!! pozdrawiam i szerokiej drogi :D aha znacie może jakieś srodki czyszczące którymi mógłbym spowodowac połysk lakieru i innych części?? bede wdzieczny za jakies propozycje!! :P Edytowane 26 Lipca 2006 przez majara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Prog Gratulacje nowego sprzecika ;]i jak sie sprawuje? Osiagi spalanie przyspieszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Na razie wiele nie mogę powiedzieć, bo prawka nie mam, więc tylko śmigam po osiedlu. Sprawuje się ok. Tylko parę regulacji i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocyk87 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Gs'ki królują wsród początkujących...tak trzymać;) Im nas więcej tym lepiej:) Pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam....i ja będę już jutro szczęśliwym nabywcą tego wspaniałego motorku:) bardzo się cieszę z tego powodu. mam pytanie: czy ktoś posiada jakieś materiały natury technicznej (serwisówki etc) do tego modelu ponieważ z mechaniki jestem zielony a nauczyć się kiedyś trzeba czegoś:) pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi