karol0545 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja nigdy niegrałem w gry . Kompletnie sie tym nieinteresuje i osoby kture graja w wieku 20 lat to uważam za osoby troche niepowazne. Co to frajda pojeżdzić sobie motorkiem patrząc sie w ekran . Albo co to za sztuka w grze jeżdzić na kole sztuka to zrobić to na żywo............. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Oj niestety, jak kupiłem charta, to sie dowiedziałem, że prawdziwa jazda ma niewiele wspólnego z superbike 2000, albo motocross madness... ;) Ale napewno daje dużo wiecej przyjemności i wiecej kosztuje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja nigdy niegrałem w gry . Ja też jakoś niezbyt często gram w cokolwiek. Kiedyś grywałem w Drivera, Motocross Madness, ostatnio (rzadko, ale jednak) Midtown Madness i czasami w różne tetrisy i arkanoidy. Ale... Kompletnie sie tym nieinteresuje i osoby kture graja w wieku 20 lat to uważam za osoby troche niepowazne.... nie jestem aż tak konserwatywny i nie uważam, że można być na coś "zbyt dorosłym". Znam osoby dwudziestoletnie i starsze, które interesuje się tym co ja (poza motocyklami) - vide mój profil. I wcale nie są dziecinni, część nawet już niedługo zmieni stan cywilny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ;) tak arcer tylko wytlumacz mi prosze jaki przekaz niesie twoj awatar.mi sie kojarzy z pol glowkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Kolejny off topic ? ;) tym razem o avatarach ? :P Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 :P tak arcer tylko wytlumacz mi prosze jaki przekaz niesie twoj awatar.mi sie kojarzy z pol glowkiem :icon_question:Dibo, "profil" i "avatar" to dwie różne sprawy. Jeśli nie potrafisz tego odróżnić, to nie dziwię się, skąd to skojarzenie. :P Kolejny dwunastocylindrowy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A Ty interesujesz sie myszka Mickey i te sprawy? HEHE Dobre. ;) Dzisiaj oglądałem z moją dziewczyną dobranocke, własnie Disney leciał, bo sie nudzilismy w chacie, a padało i na moto sie nie chciało wychodzić, chociaż jak wiadomo: NIE MA POGODY NIE NA MOTOR, SĄ TYLKO ŹLE UBRANI MOTOCYKLIŚCI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Maaarkos jak się można nudzić z dziewczyną w domu ? ;) i to aż tak żeby dobranocki oglądać :P no dajcie spokój... Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 3 lata razem... :P To już można sie nudzić... :P Nawet 69 może człowieka znudzić... uwierz... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No właśnie ciężko mi w to uwierzyć. :P to co wy będziecie robić po 20 latach małżeństwa ? :P:D ;) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Wtedy to już tylko mocherowe berety i seriale typu moda na sukces... ;) A poważnie: Jej bardzo sie podobają jak całe rodzinki smigaja na chopperach, wiec ona dostanie chopperka, ja jekiegoś turystyka, albo Nakeda i bedziem zwiedzać świat... :P Taka przyszłość mi sie marzy... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Calkiem pozytywnie ;) To dobrze jak panna też jest w klimacie a nie tylko wrzeszczy na ulicy 'o motor' jak widzi skuter :P bo takie też znam :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Marta69 Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Spoko spoko, tez wrzeszczy, ja ją nauczyłem: PATRZ MOTOR!!!! Ale nie na sQty, tylko na jakieś fajne, wie dziewczyna co dobre... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ważne że dziewczyna się wkręciła w temat i jak mówisz: "...wie co dobre..." a co do Twojego podpisu markos to znam coś piękniejszego od ciszy. dźwięk przy którym mógłbym codziennie budzić się i zasypiać. Jest to legendarny HEMI 426. zapraszam na oficjalną stronkę www.hemi.com . wejdź w multimedia/audio, wybierz sobie szóstke i delektój się przecódnym głębokim dźwiękiem bulgoczących ośmiu garów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ważne że dziewczyna się wkręciła w temat i jak mówisz: "...wie co dobre..." a co do Twojego podpisu markos to znam coś piękniejszego od ciszy. dźwięk przy którym mógłbym codziennie budzić się i zasypiać. Jest to legendarny HEMI 426. zapraszam na oficjalną stronkę www.hemi.com . wejdź w multimedia/audio, wybierz sobie szóstke i delektój się przecódnym głębokim dźwiękiem bulgoczących ośmiu garów. fajna "muza" :clap: tylko dziwnie to coś chodzi :( normalnie jak ...Żuk ;) nie wiadomo czy chodzi czy już zgasł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi