Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 tylko ten przedni błotnik... on jakoś wygląda jak kaczy dziub... Właśnie tak !! :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) jak wyglad to raz, i to ten mnijeszy bol - a czy zawieszenie nadaje sie na enduro ? mysle, ze wszyscy znaja odpowiedz :icon_mrgreen: Edytowane 14 Lipca 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 bul - Bul ? bulldog? bull bull w sensie że się topisz ? czy o co chodzi?Bo jak chodziło o ból - to mistrzostwo świata. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Wsadź przenia zawieche od ETY :icon_mrgreen: i tył tez to powinien wyżej stać tak penersko :] I zmień przełożenie!pozdr. Edytowane 14 Lipca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 JAk by zrobił wszystko co tu mówicie, to taniej było by chyba sprzedać simka i kupić yamahe DT, czy coś podobnego, mój kumpel kupił Enduro Suzuki za 1300, z tym, ze silnik to jakas ostatnia padlina była, ale już troche porobił i jako tako jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No to nie wiem czy na to samo wyjdzie jak jeszcze bedzie musiał doinwestować w silnik Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No to nie wiem czy na to samo wyjdzie jak jeszcze bedzie musiał doinwestować w silnikJak ma dobrego simka, to za 1300 go komuś wkręci, a to co miało iśc na tuning simka pójdzie w silnik od np. własnie takiego Suzuki i bedzie fajne enduro z dobrym zawieszeniem i japońskie i w ogóle bajer rower. LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Chyba zostawie w orginale bo taka przerubka to troche drogo by wyszła a niemam tyle kasy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak wszystko robisz z głowa to mozna... ja robilem swojego simka od podstaw wiecej wyszlo pracy wlasnej niz kasy :biggrin: Efekt tutaj: http://www.bikepics.com/members/wojtaz/79s50/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Silnik się błyszczy jak psu jaja. stary ile czasy to polerowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dobra polerka na szlifierce i jazda :biggrin: tak długo az osiagniesz zadowalajacy efekt :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Silnik się błyszczy jak psu jaja. stary ile czasy to polerowałeś??? Kolega na pewno zrobił to z myślą o swojej dziewczynie :biggrin: dodatkowe lusterko. =) Edit.O ranyy obejrzałam fotki na bikepics. Ty naprawdę jeździłeś tą różową Yamahą DT? :clap:O kurrrcze. podziwiam. Pozdrawiam :biggrin: Edytowane 14 Lipca 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Marta wypoleruj owiewki w skuterze, to Ci lusterka nie będą potrzebne. :biggrin: chyba będe sobie na dniach silnik polerował... za*eb...e to wyszło... :biggrin: Tylko ile czasu ci to zajęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja swojej lasce lusterka zabieram :biggrin: nie moze bc lusterek w obrebie pul kilemetra od miejsca gdzie sie znajduje :biggrin: W tych simsonach nie podoba mi sie tylko ten czarny kanciasty blotnik :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 W tych simsonach nie podoba mi sie tylko ten czarny kanciasty blotnik :biggrin:JAk wszystkim pewnie... na jego miejsce by trzeba wymysleć cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi