Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Wszystko wskazuje, że pojedziemy Beata, Michał i jaSprzęt jeździ jak by był z innej planety.Ale prędkość max. ze względu na napęd na koszto 90-100. I nie wiem Tomek czy nie należałobyzrobić grupy szybszej i wolniejszej a spotykać sięw miejscach wyrównaniaZ tego co rozmawiałem z Tomkiem to właśnie taki jest plan. Na stacji podzielimy się na dwa tabuny: "szybcy i wściekli" i "wolniejsi i łokrutniejsi" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 looo, a jakie sa przewidywalne predkosci dla szybkich i wolnych?:icon_mrgreen: zawsze mowie laskom, ze jak spedza ze mna noc to to beda najcudowniejsze 2 minuty ich zycia - wiec zaliczam sie do szybkich?:icon_mrgreen: a tak serio, to predkosc rzedu 120 to szybcy? bo teoretycznie to wiecej niz ural czy polrusak pol reszta z koszem pojedzie, ale moze szybcy to od 140?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Wieczny Michał, sztuk raz, godny reprezentant radzieckiej myśli technicznej, grupa emerycko-łokrutna zgłasza swą obecność na wyjeździe :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Baaacznosć! Czytać uważnie! Spocznij! Na Ukrainę nie trzeba wiz. Potrzebny jest paszport, prawo jazdy, dowód rejestracyjny z ważnymi badaniami technicznymi, ważne OC i zielona karta. Wiz niet. Podział na grupę szybszą i wolniejszą zostanie przeprowadzony na odprawie. Ekipa liczy na razie ponad 20 osób i prawie 20 maszyn. Uwaga. Będzie konkurs. Otóż przedmiotem rywalizacji będa dekle kanalizacyjne i gazownicze na lwowskich ulicach. Zwycięży ten, kto sfotografuje najwięcej dekli z polskimi napisami. Nagroda - niespodzianka. Zbiórka w piątek o 17.00 na stacji benzynowej Statoil przy ul. Fieldorfa na Gocławiu Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 looo, a jakie sa przewidywalne predkosci dla szybkich i wolnych?:) zawsze mowie laskom, ze jak spedza ze mna noc to to beda najcudowniejsze 2 minuty ich zycia - wiec zaliczam sie do szybkich?:P a tak serio, to predkosc rzedu 120 to szybcy? bo teoretycznie to wiecej niz ural czy polrusak pol reszta z koszem pojedzie, ale moze szybcy to od 140?? szybcy: 300 km/h i więcej, wolni: 300 km/h i mniej :icon_mrgreen: :biggrin: a Ty z tego co widzę jesteś z tych szybkich (co prawda w inszej końkurencji ale...zawsze spidi to spidi :P )...z koszem też da radę....pociągniemy :icon_eek: Baaacznosć! Czytać uważnie! Spocznij! Podział na grupę szybszą i wolniejszą zostanie przeprowadzony na odprawie. Ekipa liczy na razie ponad 20 osób i prawie 20 maszyn. [Nagroda - niespodzianka.[/color] Zbiórka w piątek o 17.00 na stacji benzynowej Statoil przy ul. Fieldorfa na Gocławiu Jest spocznij! :icon_twisted: To jedyne słuszne rozwiązanie. Przybędziem na stację, zobaczym kto zaś i podzielim. :biggrin: Niespodziewajka powiadasz...jak znam Ciebie to już się boję tej niespodzianki :buttrock: Zatem do Piątku najpewniej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 gitaraustalonesie odmeldowuje i zamelduje w Zamosciu pozdro750 v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hej, melduję się w ostatniej chwili bo nie byłem pewnien czy zdążę maszynę poskładać - no ale udało się i właśnie sie pakuję ;D Widzę też że już mamy dobry pretekst do oblewania, Komandir moto zmienił :P :Motocykl: XJ900 Diversion no to do jutra, pozdro 750 R2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja jutro odbieram wydechy ze spawania, potem się pakuję, i przybywam na miejsce spotkania. Muszę jeszcze tylko dolary jutro kupić.Co to jest ten siuwax do paliwa? Musze mić do Urala? W sumie to on z tamtych stron, powinien na tamtej benzynie latać... Pozdro 632.98004 H2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) :clap: Po pierwsze, nie Komandir, ino Kamandir :crossy: :) Po drugie, Ural jedzie w swoje strony, zatem paliwo do Ziła mu nie straszne :bigrazz: :bigrazz: Po trzecie, brać dolary nie mniejsze niż piątki, bo drobnicy nie wymieniają w kantorach.Wylądujemy we Lwowie w południe, zatem jest obawa że kantory w bankach będą zamknięte, co uniemożliwi wymianę złotówek. Prywatne kantory najczęściej nie wymieniają biletów NBP. Wiem że na podwójnej wymianie się nieco traci, lecz zaopatreznie się w dolce jest najwygodniejsze i najbezpieczniejsze. Mój numer komóry: 692 026 505Numer mojego plecaka: 605 657 392 - Agnieszka. Ponoć trzeba wykazać na granicy - po ukraińskiej stronie - posiadaniem prezerwatyw :P Zatem prosze zahaczyć o aptekę, bo z kiosku to można nabyć kinder-niespodziankę... Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to życzę miłej zabawy. Tomek chyba zapomniał wspomnieć o kondonach przeciwdeszczowych, bo słońca ni ma, a deszczy leje, no ale trzeba być twardym a nie miętkim. Fajnie Wam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja właśnie wróciłem z roboty - w niektórych miejscach asfalt zalany na 20-30cm, ale da sie jechać. Będzie sprawdzian. Ja się już zaczynam pakować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witajcie! Właśnie wszedłem do chałupy. Na razie melduję bezpieczny powrót do domu, resztę wrażeń napiszę później. Było mega, pierwszy szlif, prawie 900km bez usterki... w drodze powrotnej przelotowa 110km/h :icon_razz: ... Trzeba zebrać foty. Na razie idę się odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hej, właśnie wróciłem do domu, uważam że wycieczka była świetna, połowa trasy pokonana w mokrych butach tylko dodaje jej smaku. Lwowskie ulice to raj dla enduromaniaków i osób poszukujkących mocnych wrażeń. Klimat miasta jest wyjątkowy, byłem zdziwiony w jak wielu miejscach można znaleźć polskie akcenty sprzed wojny. Dziękuję Wam za wspaniałą wycieczkę. Zdjęcia wrzucę jak tylko zgram.Podróż z Lublina z Michałem wymagała ratowania urala butelką spuszczonej benzyny, ale przelotowa 110-120 (w porywach 130) wszystko tłumaczy :icon_razz: pzdr, Adam P.S. Afrykanery odezwijta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witajcie Ja też wróciłem pół godziny temuale najpierw Beata zagoniła mnie do rozpakowywania zakupów co by się nie potłukły.Nie wiem jak wam ale mnie nie udało się znaleść w Lublinie zachwalanej przez Białystokknajpy. I tak pojechaliśmy dalej na Warszawęjedząc i tankując po drodze w Orlenie.Podziękowania dla wszystkich za bardzo dobrąatmosferę humor i spotkanie z historią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A gdzie Giżycko...? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi