kulka Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 w ktoryms motocyklu i w swiecie motocykli byl opis takiego sprzxetu firmy na B... ale nie pamietam musialbym poszukac .sprzet profesjonalny cena ok 900zl. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) w ktoryms motocyklu i w swiecie motocykli byl opis takiego sprzxetu firmy na B... ale nie pamietam musialbym poszukac .sprzet profesjonalny cena ok 900zl. Firma BAEHR (po niemiecku) lub BAEHR (strona amerykańska)Ostatnio w Garmisch Partenkirchen na zlocie BMW oglądałem ich produkty. Wyglądają na bardzo dopracowane.Z tego co wiem, to ostatnio w Polsce ktoś otworzył ich przedstawicielstwo. O ile dobrze pamiętam, to chyba BMW Sikora z Bielska. Edytowane 18 Lipca 2007 przez elbarto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) jezeli ma byc to dobry system, nie psujacy sie i przede wszystkim dzialajacy przy kazdej predkosci to tylko autocom ..... oni robia lacznosc dla moto wyscigowych.... i maja wszelkie mozliwe opcje konfiguracji + sa prawie niezniszczalne ...... ja kupilem autocoma z ebay za ok 600zl ... i dziala do dzisaj bez zarzutu.. Edytowane 18 Lipca 2007 przez rudee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 a czy ktoś ma jakieś doświadczenia z laryngofonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ja mam interkom zakupiony w lidlu, kablowy z wejsciem audio na muzyczke, do 80-90km/h dziala bardzo dobrze, uwazam ze calkiem fajna sprawa :icon_razz: kosztowal chyba cos kolo 50zl Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak zwykle warto najpierw poszukać.... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=67551&hl=vox Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi