redik Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Na trasie siekierkowskiej jest zdaje się ograniczenie do 70 km/h? mowiac o ograniczeniach to musisz sie niezle naszukac i przejechac ladny kawal drogi zeby sobie 100 pociagnac, o 160 nie wspominajac. Chodzilo mi o to ze "jazda 160 po terenie zabudowanym" nie zawsze musi byc gorsza od jazdy 160 poza nimAle masz racje, jest tam ograniczenie do 70, ale dawno nie widzialem nikogo jadacego tam zgodnie z przepisami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 [*] [*] Ile juz było tych swieczek w tym sezonie??? A ile jeszcze bedzie?? Oby żadnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Przestańcie te posrane świeczki stawiać i krzyże z nawiasów robić bo się rzygać chce.Agabusa pozostaw swoje nędzne opinie dla siebie.Czytacie te tematy o śmierci i mam wrażenie że do nikogo nie trafia nic. Tylko świeczki i inne obrazki. Zero zastanowienia i analizowania, dlaczego do takiej sytuacji doszło. częsciowo masz racje bo swieczki to tylko klikniecie w odpowiedz i nabicie sobie kolejnego posta, chociażbyście cos napisali wysilcie się bo zginął człowiek.... Witam! Jaki nasz człowiek!!! ! Gościu , który w terenie zabudowanym jedzie 160 km/h nigdy powtarzam nigdy nie bedzie moim kolegą. To debil do nieskończoności! Żal mi tylko jego rodziców. A on niech siedzi zawieszony w przestworzach i bierze przykład z prawdziwych motocyklistów! Pozdrawiam. i co łyso ci? taki mądry się robiłeś... a jednak prawda jest inna nie jechał 160 jechał ok. 80 dalej twierdzisz ze jest DEBILEM??? A może jest nim ktoś inny... kto domyśl się SAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) co łyso ci? taki mądry się robiłeś... a jednak prawda jest inna nie jechał 160 jechał ok. 80 dalej twierdzisz ze jest DEBILEM??? A może jest nim ktoś inny... kto domyśl się SAM Tu bym trochę przystopował... Kierował się wcześniejszą wiadomościa, z której wynikało, że jechał 160, a w terenie zabudowanym to przegięcie. Może się mylę ? W sumie mam tylko 17 lat, więc jeszcze nie mam połowy Twojego doświadczenia i pewnie głupoty gadam. Szkoda człowieka... jednak sam się prosił o nieszczęście... Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Iluminat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Już starożytni Rzymianie mawiali, że o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Ale to było dawno i nieprawda.tak tak masz racje dawno i nieprawda =] ale oni też przepisy ruchu naciągali =] co jak co ale szkoda [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi