Skocz do zawartości

Kolejny śmiertelny wypadek :(

senio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zabrakło wyobraźni oraz umiejętności jak sądzę bo motocykl miał od kilku tygodni z tego co zdążyłem się dowiedzieć. Nie wiem nawet co to było za moto ale ścigacz na 100%. Nie znam jego historii motocyklowej ani jego osobiście bo dopiero zaczął jeździć i nie był na żadnym wspólnym śmiganiu czy browarku z naszą ekipą. Szkoda że tak zaczął. Miał rodzinę i całe życie przed sobą a tak w p…zdu wszystko ;). Co tu mówić o winie czy nie. Jeden mógł wolniej jechać drugi nie być tępym ślepakiem których cała masa ostatnio po drogach się porusza i wymuszają na każdym kroku o czym się przekonał już chyba każdy z nas.

Kolejny nasz człowiek ;)

Niech śmiga teraz po niebieskich autostradach!! R.I.P[*]

Witam! Jaki nasz człowiek!!! ! Gościu , który w terenie zabudowanym jedzie 160 km/h nigdy powtarzam nigdy nie bedzie moim kolegą. To debil do nieskończoności! Żal mi tylko jego rodziców. A on niech siedzi zawieszony w przestworzach i bierze przykład z prawdziwych motocyklistów! Pozdrawiam.

Przestańcie te posrane świeczki stawiać i krzyże z nawiasów robić bo się rzygać chce.

Agabusa pozostaw swoje nędzne opinie dla siebie.

Czytacie te tematy o śmierci i mam wrażenie że do nikogo nie trafia nic.

Tylko świeczki i inne obrazki. Zero zastanowienia i analizowania, dlaczego do takiej sytuacji doszło.

Tak swieczki sa posrane....a to dlatego,ze polowa je "stawia" a i tak nie jest lepsza na drodze...

a nedzna to moze byc dla Ciebie moja predkosc na trasie...ale wiesz co?...mam to w dupie, bo moze dzieki temu jeszcze zyje...

Pewnie ,ze szkoda,ale mnie chyba w tej chwili to bardziej szkoda jego rodziny...i bliskich...pogrzeb, placz...i swiadomosc,ze juz go nigdy nie zobacza, ze juz nigdy sie do nich nie odezwie....ale co tam, on mial to w dupie..ryzyko wliczone..adrenalinka musi byc..

Juz psow na mnie nie wieszaj Ryzy za moje "nedzne" wypowiedzi.....lepsze to....niz jak to ty nazywasz nic nie wnoszace do tematu..."posrane swieczki"

Zabrakło wyobraźni oraz umiejętności jak sądzę bo motocykl miał od kilku tygodni z tego co zdążyłem się dowiedzieć. Nie wiem nawet co to było za moto ale ścigacz na 100%...

Motocykl to był Triumph Sprint ST. Chłopakowi wyjechał z podporządkowanej 73-letni dziadek w Tico. Pewnie nie spodziewał się, że ktoś przed 7 rano będzie zapierd... przez centrum miasta motocyklem. Głupia śmierć.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Witam! Jaki nasz człowiek!!! ! Gościu , który w terenie zabudowanym jedzie 160 km/h nigdy powtarzam nigdy nie bedzie moim kolegą. To debil do nieskończoności!

-oki zle, ze ktos jezdzi po 160 w zabudowanym, ale Ty to przesadziles tym postem 200 razy. Nie bede Ci probowal powiedzic dlaczego-bo z racji wieku powinienes to wiedziec. Nie napisze tez nic co o Tobie sadze bo masz juz 42 lata i slowa ktore chcialbym do Ciebie powiedziec zapewne sie znajduja w Twoim slowniku-wiec sie domysl. A tak Btw-mysle, ze 90% motocyklistow jezdzacych na sportowych maszynach kiedys tam jechala sobie wiecej niz 160 w zabudowanym...przemysl co chcesz napisac nastepnym razem i nie obrazaj ludzi.

A może być mądra śmierć ?

a moze bys nie dogadywala?? idz sie droczyc gdzie indziej... sory

co do ryzego, cytryna ten od bandita 400 czy jakos tak jak sie wypierdzielil pod marketem i sie przyznal co zrobil zle to wszyscy go zjeba*i poza wyjatkami ;)

A może być mądra śmierć ?

Głupia bo praktycznie na własne życzenie.

Poza tym nie dość, że facet wysłał siebie na tamten świat, to jego matka wylądowała w szpitalu po tym jak dowiedziała się o śmierci syna.

Edytowane przez Boniek

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Witam! Jaki nasz człowiek!!! ! Gościu , który w terenie zabudowanym jedzie 160 km/h nigdy powtarzam nigdy nie bedzie moim kolegą. To debil do nieskończoności! Żal mi tylko jego rodziców. A on niech siedzi zawieszony w przestworzach i bierze przykład z prawdziwych motocyklistów! Pozdrawiam.

tak tak Ty na pewno jesteś prawdziwym motocyklistą. I wcale nie chce być twoim kolegą!

-oki zle, ze ktos jezdzi po 160 w zabudowanym, ale Ty to przesadziles tym postem 200 razy. Nie bede Ci probowal powiedzic dlaczego-bo z racji wieku powinienes to wiedziec. Nie napisze tez nic co o Tobie sadze bo masz juz 42 lata i slowa ktore chcialbym do Ciebie powiedziec zapewne sie znajduja w Twoim slowniku-wiec sie domysl. A tak Btw-mysle, ze 90% motocyklistow jezdzacych na sportowych maszynach kiedys tam jechala sobie wiecej niz 160 w zabudowanym...przemysl co chcesz napisac nastepnym razem i nie obrazaj ludzi.

Witam! Dalej stoje przy swoim. Dożyjesz moich lat. I będziesz miał moje doświadczenie. To zrozumiesz moją reakcję. Mało wiesz o mojej osobie , a tym bardziej o słowniku , którym na co dzień się posługuję. Dlatego wybaczam Ci, bo masz dopiero 21 lat i mało wiesz o życiu, aby ze mną na ten temat dyskutować. Pozdrawiam .

Witam! Dalej stoje przy swoim. Dożyjesz moich lat. I będziesz miał moje doświadczenie. To zrozumiesz moją reakcję. Mało wiesz o mojej osobie , a tym bardziej o słowniku , którym na co dzień się posługuję. Dlatego wybaczam Ci, bo masz dopiero 21 lat i mało wiesz o życiu, aby ze mną na ten temat dyskutować. Pozdrawiam .

stare przysłowie mówi "zapomniał wół jak cielęciem był", no chyba , ze zawsze byłeś wołem ;)

i poprawnym polityczne i drogowo kierowcą i ani razu nie dostałeś mandatu chyba, że sikanie na drodze