MarianKa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 rob_rocki, jankes, świru Chcecie, to bieszczady zapraszają. ALe prosze nie robic rozpierduchy w temacie Czechy na długi weekend.najpewniej to bedzie podskoczyc do 2oo na godzinke, jest szansa, że deszcz nie zaskoczy. Nie trzymamy się sztywno grafiku, ale też nie zmieniamy celów bo troche popadało, albo laska się wypięła(to do świra)Na pekelne doly ostrzymy sobie zęby od dawna i w ten weekend własnie TAM wylądujemy! :crossy: A ty Lysy dostaniesz upomnienie za zakulisowe kontakty z wywrotowymi elementami. :P Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A ty Lysy dostaniesz upomnienie za zakulisowe kontakty z wywrotowymi elementami. :P :clap: :) :bigrazz: :crossy: LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 LySy widze po avatarze, że wreszcie nie pękła klisza :P To ile w koncu osób bedzie w Stodołach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 LySy widze po avatarze, że wreszcie nie pękła klisza :crossy: To ile w koncu osób bedzie w Stodołach?? 1 pełny domek :P Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 rob_rocki, jankes, świru Chcecie, to bieszczady zapraszają. ALe prosze nie robic rozpierduchy w temacie przeciez mowie ze w dupie mam.... ja wpadam z plecaczkiem tylko zalezy od pogody czy motórem czy samochodem.....no i niestety wracam w niedziele....ale dwa razy sie wojtasik najebie co??:P:):crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 PIEKIELNE DOLY :P :crossy: :clap: :bigrazz: ja wpadam z plecaczkiem tylko zalezy od pogody czy motórem czy samochodem.....hehe... to sie teraz Rob na Tobie zemsci... bo role sie odwrocily... on leci sam... a Ty z plecakiem... ciekawe jak Ci bedzie panne rwal... w sensie na aprilke... czy jak :) ....ale dwa razy sie wojtasik najebie co?? ...ej no nie robcie ze mnie takiego zlewu... :biggrin: przeciez ja jestem... powaznym czlowiekiem :bigrazz: ....znaczy alkohol mnie fascynuje.......... a zreszta.......... DO PIEKLA!!!...... tak jest....... nawalimy sie.... :biggrin: :biggrin: :D do zoba, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Najdem si misto, kde se dobrze kourzi Kde horke slunce do napoju nepicha!Mam jednu ruku dlouhou! do peklaaaa! Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 powiem wam wszystkim w wielkiej tajemnicy tak tylko zeby staszek sie nie dowiedzial on kupił nowy :clap: i własnie wyjechał z grodziska na pieknej czarnej hondzie varadero ale prosze nie mowcie mu ze ja wam powiedziałem :crossy: A CO DO WYJAZDU TO NIE MA INNEJ OPCJI JAK PIEKIELNE NIECH MIECZAKI LECą W BIESZCZADY :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Chłopaki... mam pogrzeb i już znam termin :crossy: Nie będzie mnie w Kotwicy...Mam nadzieję, że się nie cieszycie. Bawcie się dobrze, niekoniecznie grzecznie ... (zmieńcie trasę i jedźcie przez Goorke a potem na Jablunkov :P ) :clap: :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Spać mi się chce!!! Ale tym nowym gerardowym nabytkiem dojechałem do domku i nawet nieźle mi się jechało! Tylko czemu to bydle przy prędkości nie przekraczającej 150 km/h spaliło prawie 8 litrów? P.S. w temacie: ja jak już to do Czech!!! Do tego doła, bo mam go sam po nieudanej wyprawie po triumpha...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Spać mi się chce!!! Ale tym nowym gerardowym nabytkiem dojechałem do domku i nawet nieźle mi się jechało! Tylko czemu to bydle przy prędkości nie przekraczającej 150 km/h spaliło prawie 8 litrów? GRATULEJSZYN! Wiesz że musisz opić hamulce, żeby dobrze hamowały?? :bigrazz: :crossy: Masz w bryce kufry? To weź dużo piwa :P :clap: Oby Ci dobrze służyła! Ponoć co Honda to Honda :) PGR: Szkoda jak cholera, że Cię nie będzie. Nadrobimy next time. Albo w jakiś weekend wpadnę do Goorki :bigrazz: Trzymaj się! pozdrLYsY EDIT: Dla osób, które będą chciały nas "dogonić" dopiero w Pekelnych, zapodaję mapkę Czech (równie dobra co nasz szukacz):http://mapy.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx Dalej, do planowania traski możecie użyć http://map24.interia.pl. Na wyjazd dysponuję atlasem Czech. Czy ktoś mógłby wydrukować w _dobrej_ jakości mapkę z http://www.pekelne-doly.cz/kontakty.html ? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a wiec wyjezdzam samochodem o 16tej z poznania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 alkohol mnie fascynuje.......... a zreszta.......... DO PIEKLA!!!...... tak jest....... nawalimy sie.... No to spoko nie wyjedziecie z Rybola o 10.00 Łysy słyszysz ? :clap: Mam mnóstwo czasu. W tej sytuacji startuję w południe i czekam na Was w Piekielnych Dołach :P Tylko czemu to bydle przy prędkości nie przekraczającej 150 km/h spaliło prawie 8 litrów? pzdr Ile razy Ci mówiłem wrzuć: trójkę, czwórkę, piątkę :crossy: Stachu na zupę do moto nie zarobisz jak będziesz zapominał o wyższych biegach. A Chorwacja "dalieko oj dalieko" Ano właśnie Pały! Jak ktoś ma jeszcze urlop to proszę brać, bo z Czech już blisko na Chorwację :) A po co wracać do miejsca gdzie ciągle leje i są powodzie. Do zobaczenia w Piekielnych Dołach. Spam is over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a wiec wyjezdzam samochodem o 16tej z poznania.. Lecisz na Wrocek? Bo jeśli tak, to jadąc po A4 musisz zjechać zjazdem na Rybnik/Gliwice na trasę 78 (to zjazd 307 jadąc od strony Katosów, nie wiem czy będzie też 307 od strony Wrocka, pewnie tak..) i ta trasa Cię doprowadzi do Rybnika. W Rybniku (wjazd od Gliwic) - pierwsze natpotkane rondo w PRAWO na Rudy, dojedziesz do skrzyżowania z drogą główną (Rudzka) i znów w prawo i już cały czas prosto, aż zobaczysz Zalew rybnicki :P pozdr i szerokiej!LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to spoko nie wyjedziecie z Rybola o 10.00 Łysy słyszysz ? :crossy: Mam mnóstwo czasu. W tej sytuacji startuję w południe i czekam na Was w Piekielnych Dołach :P ...spoko, spoko... co ja o 10. nie wyjade??? :clap:... damy rade... wiec znowu tak wiele czasu to chyba nie masz :) pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi