MistrzuAKP Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 witam może zna ktoś jakiś sklep internetowy albo kogos gdzie mozna kupic taka okragłą oslone z napisem HONDA na poprzeczke kierownicy.Na allegro nic nie znalazłem ani w znanych mi sklepach interenetowych a w sklepach motocyklowych tez nie mieli jak byłem.Jak cos to prosze o link albo adres str. pozdrawiam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 witam może zna ktoś jakiś sklep internetowy albo kogos gdzie mozna kupic taka okragłą oslone z napisem HONDA na poprzeczke kierownicy.Na allegro nic nie znalazłem ani w znanych mi sklepach interenetowych a w sklepach motocyklowych tez nie mieli jak byłem.Jak cos to prosze o link albo adres str. pozdrawiam dziekidowiedz sie u dealerow hondy. moga to miec w katalogach. tylko moze kosztowac pare groszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 dowiedz sie u dealerow hondy. moga to miec w katalogach. tylko moze kosztowac pare groszy...No własnie a ja kiedys widziałem na allegro za 35zł nawet fajne były tylko ze juz nie ma ich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 http://www.motozet.pl/show_cat.php?kategoria=16 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4111074 << Ten sklep ma takie osłony ale chyba maja urlop. Ale napewno po przerwie wystawią wszytko łącznie z poprzeczkami ;)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Mówisz i masz ;) U mnie koszt: 30zł.A tutaj możesz zobaczyć jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4111074 << Ten sklep ma takie osłony ale chyba maja urlop. Ale napewno po przerwie wystawią wszytko łącznie z poprzeczkami :flesje:pozdr.Dzieki Mówisz i masz ;) U mnie koszt: 30zł.A tutaj możesz zobaczyć jak to wygląda.A z czego ona jest zrobiona?/napisz na gg nawet jak bede niedostepny to odp i pogadamy gg 2766566dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4111074 << Ten sklep ma takie osłony ale chyba maja urlop. Ale napewno po przerwie wystawią wszytko łącznie z poprzeczkami :biggrin:pozdr.Racja :flesje: Mają tam firmowe tłoki,poprzeczki,plastiki,ochraniacze,ubiór--praktycznie do każdego moto ;) Sklep znajduje się 15km odemnie takze moge sprawdzić jakość.Ale jak tam ostatnio byłem to te poprzeczki Hondy widzialem,są dobrej jakosci, tak jak oryginały.Cena między 35-50 nie pamiętam dokładnie:/ Ogólnie polecam ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Siema, Filu zagadaj na gg 3992785. potrzebuje oslony:D Edytowane 13 Lipca 2006 przez konrad_pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Racja :flesje: Mają tam firmowe tłoki,poprzeczki,plastiki,ochraniacze,ubiór--praktycznie do każdego moto ;) Sklep znajduje się 15km odemnie takze moge sprawdzić jakość.Ale jak tam ostatnio byłem to te poprzeczki Hondy widzialem,są dobrej jakosci, tak jak oryginały.Cena między 35-50 nie pamiętam dokładnie:/ Ogólnie polecam ;) pozdro 37 zł bodajże :biggrin: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Macie jeszcze jakies inne osłony,musze zakupic do yakuzy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Do Igrek Zetki polecam Ci osłone RENTHAL , bardzo dobrze wykonane osłonki.Nie wiem jak z ceną,ale na allegro powinieneś dostać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Do Igrek Zetki polecam Ci osłone RENTHAL , bardzo dobrze wykonane osłonki.Nie wiem jak z ceną,ale na allegro powinieneś dostać bez problemu.podaj łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 co do olson na kierownice.. to nie lepiej to samemu zrobic?ja bede robil za namowa kumpla z forum (acidtoxin`a) robisz tak:1. projektujez sobie napis, np w corelu czy nawet wordart z ms worda2. drukujesz3. laminujesz jak najciensza folia4. kupujesz taka gabke jak do ocieplania, izolowania rur (kupisz to w praktikerze pewnie albo w jakims obi)5. owijasz gabke wokol kiery6. ogrzewasz zalaminowany napis, np taka opalarka albo suszarka do wlosow7. jakos to montujesz, np paskami sciagajacymi albo na klej pozdro :icon_mrgreen: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ja mam yamahy do opchniecia popatrz w bikepics :icon_eek: tylko musze cene wydumac :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi