Robcio Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam także. Lublin a właściwie okolice ... Majdan Krasieniński Czesc :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1974 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Maciek z Lubartowa wita wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 elo!melduję się.... okolice miasta Biała Podlaska Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Lewa w górę :buttrock: Okolice Lublina :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam wszystkich :D Melduje sie z okolic lbn;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam Niezbyt często jestem w Lublinie chociaż tu mieszkam, ale niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam :icon_biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruzKamil Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam, i ja jestem z lubelskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam, i ja jestem z lubelskiego. dzień dobry..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardockk1 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Lewa w górę!Jestem Michał. Pochodzę z Białobrzegów.Zapraszam do tematu "I Ogólnopolski Zlot Motocyklowy nad Policą i ROCKowisko Białobrzegi 2011". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_lbn Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Robcio wita tych, ktorzy witaja :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchew Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam :) przywitałem się na głównym ale tu tez wypada:) A więc mieszkam sobie od niedawna w Lublinie wczesniej Chełm. Kupiłem tu pare dni temu moj pierwszy motocykl jakim jest Kawasaki ER-5 i szukam ludzi z pasją :) z którymi można by pogadać i pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 elo!melduję się.... okolice miasta Biała Podlaska Ja tez okolice BP. Nie lubelskie ale do granicy wojewodztw mam 5 km. Skąd dokładnie jestes? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef100 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi