dcz333 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ej ej ej ... nie przesadzaj bo ja żaden pan :icon_mrgreen: Bracie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZnadBuga Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam i pozdrawiam z Białej Podlaskiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABATON Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Poniatowa wita szanownych kolegów i koleżanki :biggrin: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Co do Guliwera :smile: powitać WIELKIEGO człowieka szerokości na szlaki :crossy: :flesje: O, dokładnie, Czesiu! Powitać WIELKIEGO człowieka :biggrin: :icon_razz: Oczywiście innych też witOm :crossy: Edytowane 28 Września 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Poniatowa wita szanownych kolegów i koleżanki :biggrin: . Pozdrawiam Powitać :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam kolejną osobę z lubelskiego :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Co do Guliwera :smile: O, dokładnie, Czesiu! Powitać WIELKIEGO człowieka :biggrin: :icon_razz: Oczywiście innych też witOm :crossy: Hello Aga. To od kiedy konkretnie ta Warszawa będzie? :wink: P.S. Dzięki za powitania od Czesia również. Jeszcze taki WIELKI to nie jestem ;) Za to J.Słowacki ...... poetą był ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meijin Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 I ja się witam, wczoraj odebrałem prawko :icon_twisted: od razu zapytam czy ktoś w Lublinie jeździ GieeSem, co by można było go obejżeć z bliska, a nie tylko na djęciach, gdyż mam nadzieje, że właśnie od takiego motocykla zaczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Doprecyzuj czy chodzi Ci o Suzuki GS 500e czy o BMW GS 1150 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meijin Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Miałem na myśli Suzuki GS 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 [...] czy ktoś w Lublinie jeździ GieeSem, [...] ...nikt! :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuk Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 zarejestruj się na forum lubelskich motocyklistów (lublin.riders.pl/forum) i tam popytaj. jest większy ruch i całkiem sporo ludzi z GSami poza tym jest forum użytkowników gs 500 gdzieś w necie i tam też możesz uderzać z pytaniami ps. kawaski er 5 jest fajniejsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 [ciach] kawaski er 5 jest fajniejsze :P To niewlasciwy watek na tego rodzaju dyskusje, ale... bzdury piszesz :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selewon Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Biala Podlaska witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżery Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To niewlasciwy watek na tego rodzaju dyskusje, ale... bzdury piszesz :icon_razz: mylisz się, 2:1 dla Kawasaki :buttrock: Nie, ok serio. Nawet w tym wątku się nie przywitałem :icon_rolleyes: Ave Motocykle! - zwięźle ale dogłębnie Z niektórymi mogłem mijać się na trasie więc witaliśmy się osobiście ale dzisiaj na trasie nie widziałem żadnego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi